Mai­Kupon

Kategóriák

Frissítsd fel magad egy tavaszi teljes körű arctisztító kezeléssel Belnatur termékcsaláddal 7.500 Ft helyett most csak 3.700 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A szennyezőanyagok (por, kipufogógáz, smink, nikotin), de még a szappan pici szemcséi is megbújnak bőrünk pórusaiban… hogy az apró ráncokat ne is említsük. Emellett arcunk a hámlással még „emlékszik” a nyári leégésre, de már a fűtés miatt száraz pikkelyeket produkál.

A tisztító arckezelést elvégzése egy Spanyol cég által forgalmazott Belnatur termékcsaláddal történik. A Belnatur termékcsalád Parabén mentes, természetes összetevőket tartalmaz, és bőrbarát.
A kezelés menete:

Arcbőr megtisztítása, peeling, hidroabrázió, felpuhítás gőzöléssel, és ez alatt kap a vendég egy 30 perces arc-nyak dekoltázs masszást, tisztítás, fertőtlenítés, ultrahangos hatóanyag bevitel bőrtípusnak megfelelően,  összehúzó nyugtató pakolás, befejező krém.

Célja: Az arcbőr megtisztítása a láthatatlan szennyeződésektől, hámsejtektől, mitesszerektől és pattanásoktól. A kezelés során a bőrt hidratáljuk, és regeneráljuk, valamint a szemkörnyékét ápoljuk.

Ajánlott: Minden vendégnek akinek az arcbőre zsírosodásra hajlamos, valamint mindenkinek akinek fontos a bőr állagának a megtartása.

Pozitív hatásai:

A bőr mélyebb rétegei is megtisztulnak, csökkennek a gyulladások, pattanások és miteszerek. A hidroabrázió alkalmazása miatt a pórusok mélyebben tisztulnak, valamint az elhalt hámsejtek távoznak és ezáltal a bőr hatóanyag felvevő képessége megnő. Az arcbőrt üdévé és frissé varázsoljuk.

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 4-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos bejelentkezés szükséges a 06 30/919-8851-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ecker szalon
Cég
Ecker Tímea EV
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1119 Budapest, Hunyadi János utca 19. Savoya Park 1. emelet
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére