Mai­Kupon

Frissülj fel tetőtől-talpig! Halpedikűr a sima és selymes lábakért + Oxigénterápia a szellemi és testi frissességért, most csak 2740 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Túl egy nehéz mozgalmas napon, szeretnéd hogy lábaid felfrissüljenek, puha és selymes tapintatúvá válljanak?

Esetleg most hallasz róla elösszőr és kipróbálnád? Most megteheted,ráadásul míg a fáradt végtagok felfrissülnek a halpedikűr segítségével, az oxigénterápiával szellemi frissességhez is juthat.

30 perces halpedikűr és 15 perces oxigénkezelés5480 Ft helyett most csak 2740 Ft-ért!Halpedikür, pikkelysömör kezelés
A hazai szépségiparban még kevésbé ismert szolgáltatás a halpedikűr.
Ez egy újabb bizonyítéka a természet erejében rejlő pozitív élettani hatásoknak.
A halpedikűr a lábápolás egyik leghatékonyabb, mégis legkíméletesebb módja.
Évszázadokkal ezelőtt az emberek felfedezték, hogy ezek a különleges, híres ázsiai doktorhalak (Garra Rufa, másnéven piros szívogató márna) az emberi bőrön található elhalt hámrétegekből szerzik táplálékuk egy részét. Ennek, az úgynevezett halpedikűr folyamatnak köszönhetően teszik puhává, selymes tapintásúvá a lábat. Bizsergető mikromasszázzsal jótékony hatást fejtenek ki az egész testre. 

Mire jó a halpedikűr?
A doktorhalak a törökországi Kangal-vidék termál jellegű, melegvizes élőhelyéről származnak. Ebben a magas hőmérsékletű vízben ugyanis nem élnek meg az édesvízi halak fő táplálékát adó planktonok. A doktorhalak kénytelen-kelletlen alkalmazkodtak a különleges feltételekhez: az évszázadok óta a termálvízbe gyógyulni járó helyi lakosság lábáról, testfelületéről kezdték el eszegetni az elhalt hámréteget, mint fő fehérjeforrás. Innen ered a halpedikűr elnevezés is, leginkább a láb elváltozásait gyógyítgatták.
A bőr, a hámréteg elváltozásait, leginkább bőrkeményedéseit lehet halpedikűr kezeléssel gyógyítani. Legjobb példa erre az pikkelysömör betegség. A pikkelysömör, mint olyan, a tudomány jelenlegi állása szerint gyógyíthatatlan, leginkább genetikai eredetű megbetegedés. Legalábbis ahogy azt a XXI. század embere tartja - egykoron bizonyára volt szerepe a bőr bizonyos helyeken történő pikkelyszerű megvastagodásának.
A pikkelysömör tehát nem gyógyítható, csak a tüneteket lehet kezelni, szinte teljesen tünetmentessé tenni. Ebben lehet segítségére a doktorhalakkal végzett halpedikűr mikromasszázs kezelés.

Csak betegség: pikkelysömör, ekcéma esetén alkalmazható?
Természetesen a válasz: nem.
Állómunkát, rendszeres testmozgást végzők is bátran igénybe vehetik a kezelést. A halpedikűr során a bőr felesleges, elhalt felhám rétegei kerülnek eltávolításra a doktorhalak révén. A halacskák mindössze 10-12 cm hosszúak, fogakkal nem rendelkeznek, sérüléstől nem kell tartani, azonban kellemes bizsergető, vérfrissítő érzéssel számolni lehet. Egyes tapasztalatok szerint jótékony hatással van a narancsbőrre is.

 

Mitől olyan különlegesek ezek a halak?

-kíméletesen ápolják a lábat

-mikromasszázzsal energizálnak

-tisztió, bőrmegújjító hatás

-regenerálják a bőrhibákat

-jótékonyan hat a narancsbőrre

-felgyorsítja a vérkeringést

-oldják a görcsös izomcsomókat

-oldják a stresszt

 

Halpedikűr és higénia
Értesítjük kedves -és leendő vendégeinket, hogy az interneten napvilágot látott hírek tévesek, miszerint betegséget terjesztenek a halpedikűr kezelést végző doktorhalak.
Minden esetben szigorúan ellenőrzött higiénés körülmények között tartjuk a kezelést végző halakat, mint ahogyan az egész szalont tisztaság jellemzi. Fertőzés vagy sérülés veszélye gyakorlatilag nulla.

 


 

Oxigénbár - frissesség az oxigén erejével

 

Szalonunk egy új típusú egészségügyi szolgáltatása a világszerte egyre népszerűbb oxigénbár, melynek segítségével vendégeink különféle aromával dúsított oxigént lélegeznek be.
Az oxigénbár a tiszta oxigént és a méltán népszerű aromaterápia elemeit ötvözi. Néhány perc alatt hatékony felfrissülést ad a testnek és a léleknek. Kellemes program lehet egy hosszú, fárasztó nap után bárki számára.
Szalonunkban az általunk kínált szolgáltatások összeköthetőek. Példának okáért egy halpedikűr program alatt oxigénbárunkat is igénybe veheti. 

Mikor ajánlott az oxigénes terápia?
A szellemi frissesség megőrzése érdekében mindenképpen, heti rendszerességgel használja oxigén bárunkat! A koncentrált oxigén erősíti a szívet, tisztítja a vért és a tüdőt,megszűnteti a sajgó fejfájást. Ha úgy érzi, hasogat a feje, de nem szeretne gyógyszert bevenni, térjen be hozzánk egy adag oxigénre - meglátja, csodákra képes!

 

Milyen hatásai van az oxigénnek?

-energiát ad

-migrén, fejfájás megszüntetése

-növeli a koncentrációs képességet

-fejleszti és élénkíti a memóriát

-detoxikálja a vért, így lekűzdi a másnaposságot

-erősíti az immunrendszert

-felgyorsítja a testfelépülést fizikai megterhelés után

-fiatalító hatása van

-stabilizálja az idegrendszert

-erősíti a szívet, csökkenti a szívroham kockázatát

-segítséget nyújt fogyókúrához

-segíti az emésztést és a sejtanyagcserét

Hírességek akik minket választottak:
Többek között Polgár Krisztina - többszörös modell - és szépségkirálynő, illetve Lenkei Viktória 2006. év Playmate-je is nálunk szépül.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kuponnal 30 perc halpedikűr + 15 perc oxigénterápia használható fel!

A két szolgáltatás kizárólag egyidejűleg használható fel!

Telefonos bejelentkezés, időegyeztetés szükséges! 
06-30/900-3630
06-30/900-3621
Navagittel Bio Szépségszalon
Nyitvatartás:
H-P: 09:00-18:00
SZ: 09:00-15:00
A kupon 2011. július 30-ig használható fel!

A kuponnal igénybevehető 30 perc halpedikűr és 15 perc oxigénterápia!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Navagittel Bio Szépségszalon
Cég
Ice-Palace 2000 Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1072 Budapest, Nagy Diófa u. 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére