Mai­Kupon

Fül vagy testgyertyázás: 2 200 Ft helyett 1 100 Ft ért a belvárosban. Életedben a legfontosabb az egészség!!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A fül ill. testgyertya egy nagyon ősi gyógymód, mely mérsékeli a felbukkanó fájdalmakat, gyulladásokat.


A gyertyákban különböző gyógynövénykivonatokat használnak, amely égésközben párolgásba kezd és a hő következtében fejti ki hatását a hallójárat területén.

+ arcnyikromasszázs ajándékba.Az égés folyamán keletkező hőhatás, enyhíti a gyulladásos panaszokat is. A hideg, meleg levegő térfogatsúly különbségének hatására a fülgyertya belsejében nyomáscsökkenés alakul ki, amely szívóhatást gyakorol a fül hallójáratában, ezáltal vérbőség alakul ki a fülben és megnövekszik a véráramlás.


Az égés hatására keletkező hőhatás, segít a gyulladásos panaszok enyhítésén és megszűntetésén. A hideg meleg levegő térfogatsúly különbségének hatására a testgyertya belsejében nyomáscsökkenés alakul ki, amely szívóhatást gyakorol a kezelt területre, ezáltal vérbőség alakul ki az adott testrészen így megnövekszik a véráramlás.


A kezelés időtartama: 20-30 perc.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/ 9821821

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egészségforrás Stúdió
Cég
Relax Szállás KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Szondi utca 21
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére