Mai­Kupon

Kategóriák

Fülakupunktúrás fogyókúra tartós tűvel 1 alkalom 4000 Ft helyett 2000 Ft az Akvamarine Természetgyógyászati Központban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

RENDKÍVŰL HATÁSOS! Fogyjon fülakupunktúrával 1 hét alatt  1-2 kg-ot tartós tű segítségével!A fülakupunktúra csökkenti az éhségérzetet, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonokat, és nyugtatólag hat az idegrendszerre. Az ajánlat tartalma : 1 alkalmas fülakupunktúrás tartós tű kezelés. MOST ÉLJEN VELE! 
A Szalon tulajdonosa, Ica vagyok: többéves természetgyógyászati gyakorlattal rendelkezem. Szakképesítéseim: reflexológus, fülakupunktúrás addiktológus, alternatív mozgás terapeuta. „Egész életemben súlyfölösleggel kínlódom, ezért átérzem a hasonló problémával küszködök nehézségeit. Próbálok olyan módszereket kidolgozni, és megvalósítani, melyekkel hatékonyan leküzdhető ez a probléma.”
 Lehetőség nyílik lélekgyógyászatra,mellyel segíteni tudjuk a fogyást, mivel feltárjuk a lelkisérüléseket, blokkokat, melyeket gyermekkorunkban szereztünk be. A tudatalatti tárolja ezeket az érzelmeket, és egy adott szituációban tudattalanul beindulnak.
Ehhez tud segítséget nyújtani a lélekgyógyászat, a probléma feltárása már megoldást jelent. Ezt kb 1-1,5 órás program keretében tudjuk megtenni.
 Az akupunktúra ill. lélekgyógyászat a helyes étkezés beállításával a fogyáshoz, ill. a karcsúságoz vezető út lépései.Várjuk kedves Vendégeinket, Budapest egyik legszebb, legelegánsabb természetgyógyászati, fogyasztó rendelőjében!

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. június 29-ig,, beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

A kupon felhasználásához előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

Szikora Istvánné: 20/316-5403.

Cím: 1067 Budapest Teréz krt.25. I/11. 22-es kapucsengő

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Akvamarine Természetgyógyászati Központ
Cég
Szikora Istvánné
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I. em 11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére