Mai­Kupon

Fülakupunktúrás fogyókúra tartóstűvel 1 alkalom 3000 Ft helyett 1500 Ft az Akvamarine Természetgyógyászati Központban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!RENDKÍVŰL HATÁSOS! Fogyjon fülakupunktúrával 1 hét alatt  1-2 kg-ot tartóstű segítségével!A fülakupunktúra csökkenti az éhségérzetet, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonokat, és nyugtatólag hat az idegrendszerre. Az ajánlat tartalma : 1 alkalmas fülakupunktúrás tartóstű kezelés. MOST ÉLJEN VELE! 
A Szalon tulajdonosa, Ica vagyok: többéves természetgyógyászati gyakorlattal rendelkezem. Szakképesítéseim: reflexológus, fülakupunktúrás addiktológus, alternatív mozgás terapeuta. „Egész életemben súlyfölösleggel kínlódom, ezért átérzem a hasonló problémával küszködök nehézségeit. Próbálok olyan módszereket kidolgozni, és megvalósítani, melyekkel hatékonyan leküzdhető ez a probléma.”
 Lehetőség nyílik lélekgyógyászatra,mellyel segíteni tudjuk a fogyást, mivel feltárjuk a lelkisérüléseket, blokkokat, melyeket gyermekkorunkban szereztünk be. A tudatalatti tárolja ezeket az érzelmeket, és egy adott szituációban tudattalanul beindulnak.
Ehhez tud segítséget nyújtani a lélekgyógyászat, a probléma feltárása már megoldást jelent. Ezt kb 1-1,5 órás program keretében tudjuk megtenni.
 Az akupunktúra ill. lélekgyógyászat a helyes étkezés beállításával a fogyáshoz, ill. a karcsúságoz vezető út lépései.Várjuk kedves Vendégeinket, Budapest egyik legszebb, legelegánsabb természetgyógyászati, fogyasztó rendelőjében!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

Szikora Istvánné: 20/316-5403.

Cím: 1067 Budapest Teréz krt.25. I/11. 22-es kapucsengő

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Akvamarine Természetgyógyászati Központ
Cég
Szikora Istvánné
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I. em 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére