Mai­Kupon

Kategóriák

Full generál: 4 Lipolézer + 4 Kavitáció + 8 presszóterápia + 1 Rádiófrekvenciás arc, nyak dekoltázs kezelés professzionális kozmetikumokkal+ Állapotfelmérés (8 alkalom): 222 990 Ft helyett 19 800 Ft -ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ragaszthatsz a faladra képeket modellekről, a vágyott alakról, de a látványos eredményhez más úton kell eljárnod. De nem kell tartanod az orvosoktól, nincs szükség altatásra, szikére, csak el kell jönnöd hozzánk és egy kis időt kell szánnod magadra. Kuponunkkal a Beauty Zone Alakformáló Stúdióban komplex kezelést kapsz, hogy egyszer és mindenkorra leszámolj a zsírpárnákkal. Szuper gépeinkkel garantáltan gyerekjáték lesz a fogyókúra. Ha pedig megismersz minket és szereted a jó hangulatot, kellemes környezetet, nem fogod megbánni, hogy belevágtál.Feszesíts és karcsúsodj tetőtől talpig! Akár 8-20 cm fogyás!!!

A kupon tartalma:  lipolézeres zsírolvasztás, kavitációs zsírrobbantás és 3 az 1 - ben presszóterápia (nyirokmasszázs, infraszauna, izomstimuláció)

 

Arckezeléssel és nyakfeszesítéssel egybekötött teljes testfogyasztás!

Látványos és tartós eredmény már néhány alkalom után!

 

4 Kavi + 4 Lipo + 8 Presszó

1 Arcápolás, rádiófrekvenciás arckezelés

1 Nyak rádiófrekvenciás feszesítése (vagy dekoltázs)

 

Lipolézer:

A legújabb lipo lézergéppel dolgozunk, amelyik a Zerona lézer frekvenciáján működik közvetlenül a testre kapcsolva, tehát hatékonyabb.

A Lipo lézer készülék LLLT (Low Level Laser Teraphy - Alacsony Szintű Lézer Terápia) technológiát használja, mely már sok éve ismert technológia. Az LLLT technológia során az alacsony szintű lézer, alacsony szintű lézer energiát bocsát ki. Ez a lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A zsír így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből.

Kavitáció:

A 40.000 Hz ultrahang önmagában is képes zsírt bontani, a kavitációs jelenség azonban lehetővé teszi a vastagabb zsírrétegbe való bejutását is. A kavitáció tulajdonképpen gáz- és buborékképződés a sejtek között. A kavitáció a testen belül, a kötőszövetben irányítottan zajlik le és az apró buborékok kipukkadása által keltett lökéshullámokkal a zsírsejtek irányítottan roncsolhatóak.

Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton a nyirokrendszeren keresztül a májba kerülnek, majd elégnek. (Kiürülésük feltétele viszont a sok folyadékfogyasztás. 2 liter körül egy nap. Ez nélkülözhetetlen!)

Presszóterápia: 3 az 1-ben

.   Elektrostimuláció (EMS)Serkenti a vérkeringését, erősíti és ellazítja a fáradt izomzatot, erősíti a melleket és egyensúlyban tartja a női hormonokat. Az alacsony frekvenciájú áram stimulálja az idegeket, erősíti az izomzatot és szétbomlasztja a felesleges zsírpárnákat.

.   Hullámmasszázs: Méregtelenítő funkció, bőrfeszesítés, alakformálás, mélyrétegű zsírcsökkentés, izomlazítás. Az infravörös rendszer az energiát arra használja, hogy közvetlenül behatoljon a szövetekbe 4 cm-t meghaladó mélységben. Az itt használt infravörös energia a hagyományos forró levegős szauna által kiváltott verejtékezés két-háromszorosát képes elérni, miközben lényegesen alacsonyabb hőmérsékleten, vagyis 43 -54 °C-on működik a forró levegős szaunában fennálló 82 -113°C-kal szemben.

 

Rendben, a tested gyönyörű lesz, de mi a helyzet az arcoddal és a nyakaddal, ami mindig szem előtt van? Sajnos a kor és a súlygyarapodás az arcon is meglátszik. Ráncok jelennek meg, a nyak finom bőre megereszkedik és idő előrehaladtával. Ezt okozhatja genetikai elváltozás, anyagcsere vagy keringési rendellenesség adott területen. Az izommozgás hiánya együtt jár a helyi anyagcsere leépülésével - ez az áll alatti területeken található lerakódásokat alaposan vastagítja. Ennek eredménye a toka megjelenése, amit sokan szeretnének eltüntetni. 

Ne aggódj, mi tudunk segíteni és javítani a helyzeten.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

(06-30) 565-8257  Telefonos időpont egyeztetés szükséges.

 

 H - SZ 8 -20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beauty Zone
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére