Mai­Kupon

Gél lakkozás esztétikai manikűrrel, SPA kezeléssel a belvárosban 56% kedvezménnyel, most 1600 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A hideg szeles időjárás megviseli mindenki kezét, éppen emiatt most a kuponnal nemcsak szép körmökre tehetsz szert, hanem egy fantasztikus SPA eljárás segítségével mély hidratáló krémezéssel és olajos bőrápolással is kényeztetik kezeidet!


A Gél lakkozás része most egy esztétikai manikűr és egy kényeztető SPA ápolás. Az egyedi Gel-Lac egyenletes és szép színt biztosít körmeidnek.  Minden hölgy vágyálma a szép és ápolt kéz és köröm. A hideg őszi és téli hónapokban különösen fontos a kezek megfelelő ápolása. A szakszerű zselés eljárás nemcsak megóvja körmeinket a sérülésektől, de emellett szépek és ápoltak is lesz kezeink. 

 

Új, korszerű technológia a női szépségápolás világában! Három hetes, tartós és igényes ápolás körmeidnek!Viseld saját körömre lakk helyet körömerősítő bevonatként! A Gel-Lac 3 perc alatt 100%-ban szárad! Nincs sérülés és karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál.

 

A Gel-Lac UV lámpa segítségével 3 perc alatt 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás öltözködéskor, mint a hagyományos lakkoknál. Saját köröm erősítésére is kiválóan alkalmas. 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható a Perfect Island Testkezelő Stúdióban! Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-211-5258, keresd Edinát. 2013. 03. 01-től a kupon az Oktogon közelében található Zichy Jenő utca 43. szám alatti szalonban váltható be! 

 

Az eljárás során a legjobb minőségű termékeket használják fel. Vásárlóként egy kupont vásárolhatsz, egyet pedig ajándékba.


Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretnél eltérni és azt a szolgáltatóval nem egyezteted le a beváltás előtt 24 órával, akkor a szolgáltató kuponodat beváltottnak tekinti. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabó Edina
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Visegrádi u. 60.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére