Mai­Kupon

Gél lakkozás esztétikai manikűrrel, SPA kezeléssel a Perfect Island Testkezelő Stúdióban, most 1600 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Gél lakkozás része most egy esztétikai manikűr és egy kényeztető SPA ápolás.

Az egyedi Gel-Lac egyenletes és szép színt biztosít körmeidnek.  A hideg szeles időjárás megviseli mindenki kezét, éppen emiatt most a kuponnal nemcsak szép körmökre tehetsz szert, hanem egy fantasztikus SPA eljárás segítségével mély hidratáló krémezéssel és olajos bőrápolással is kényeztetik kezeidet!

Minden hölgy vágyálma a szép és ápolt kéz és köröm. A hideg őszi és téli hónapokban különösen fontos a kezek megfelelő ápolása. A szakszerű zselés eljárás nemcsak megóvja körmeinket a sérülésektől, de emellett szépek és ápoltak islesz kezeink.

Új, korszerű technológia a női szépségápolás világában! Három hetes, tartós és igényes ápolás körmeidnek!Viseld saját körömre lakk helyet körömerősítő bevonatként! A Gel-Lac 3 perc alatt 100%-ban szárad! Nincs sérülés és karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál.

A Gel-Lac UV lámpa segítségével 3 perc alatt 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás öltözködéskor, mint a hagyományos lakkoknál. Saját köröm erősítésére is kiválóan alkalmas. 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható a Perfect Island Testkezelő Stúdióban!

Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-211-5258, keresd Edinát

Az eljárás során a legjobb minőségű termékeket használják fel. Vásárlóként egy kupont vásárolhatsz, egyet pedig ajándékba.

Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretnél eltérni és azt a szolgáltatóval nem egyezteted le a beváltás előtt 24 órával, akkor a szolgáltató kuponodat beváltottnak tekinti. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabó Edina
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Visegrádi u. 60.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére