Mai­Kupon

Gél lakkozás hihetetlen áron, 2.500 Ft helyett most 1.190 Ft-ért a tiéd lehet!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A zselés lakkozás ránézésre pont úgy néz ki, mintha egyszerűen ki lenne lakkozva a körmöd, viszont sokkal tartósabb! Akár két-három hétig is megmarad, igénybevételtől és körömnövekedéstől függően. A különbség a folyamatban és az anyagban van.Most hihetetlen áron igénybe veheted, 2.500 Ft helyett csak 1.190 Ft-ért!A bombaként berobbant zselés lakkozás (Gel-lac) jelenleg a legújabb fejlesztés a körömtrendek világában.

A titka az az, hogy akár 3 hétig is rajta marad a körmökön, illetve azonnal megszárad, így nem kell félnünk attól, hogy a száradás előtt belenyúlunk.

Így ma már azoknak is lehet hosszan tartó szép körmük akik nem szeretik a műkörmöket (ez nem műköröm, és nem károsítja a saját körmöket).

A zselés lakkozás ránézésre pont úgy néz ki, mintha egyszerűen ki lenne lakkozva a körmöd, viszont sokkal tartósabb! Akár két-három hétig is megmarad, igénybevételtől és körömnövekedéstől függően. A különbség a folyamatban, és az anyagban van. A Gel-lack azaz lakk-zselé egy hibrid anyag, amely ötvözi a lakkozás egyszerűségét a műköröm képességeivel.

Azt fontos tudni, hogy zselés lakkozás előtt is ugyan azt az előkészítést kell elvégezni a körmön, mintha műköröm kerülne rá! (bolyhozás, fertőtlenítés, zsírtalanítás). Ezután négy vékony rétegben (alap, szín, szín, fény) kenjük fel a lack zselét, rétegenként lámpázva UV lámpában, mert csak UV fény hatására köt meg az anyag. Ezután már nincs száradási idő, ha elkészültünk már nem kell vigyázni rá mint a sima lakkozásnál, mert az UV fényben teljesen megszárad!

Használhatjuk saját köröm felületén lakkozás helyett, vagy akár műköröm tetejére is. Ezzel a módszerrel nem lehet meghosszabbítani a természetes körmöket! Csak a már meglévő körömre lehet felkenni! Viszont elég rugalmas, és erős ahhoz, hogy alatta a saját körmöd is megnőhessen kicsit. Még egy előnye, hogy eltávolításkor acetonnal leoldható, így nem kell reszelővel elgyengíteni a körmödet! Ilyenkor az anyagot elvékonyítjuk reszelővel, de az utolsó vékony réteget már leáztatással távolítjuk el!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges! Telefonszám: 06-20-586-3261(Melinda)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hajni Fodrászat (Melinda)
Cég
Hajni Fodrászat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1161 Budapest, Rákosi út 81.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére