Mai­Kupon

Gél lakkozás lábra, köröm formázással, kutikula (bőr) eltávolítással a Perfect Island Testkezelő Stúdióban 50% kedvezménnyel, most 1500 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Alkalmazd a legújabb szépségápolási technológiát a lábaid szépítésére is! A zselés lakkozás akár több hétig is tartós marad, nem pattog le, egyedülálló rugalmassága miatt nem sérül meg.

Erősíti a körmöket és egyedivé varázsolja azokat! UV fényben azonnal készre köt!Kényeztesd lábaidat! Ne feledd, hogy a gondoskodást megérdemlik lábaid, hiszen egész nap rajta állsz! Hidd el lábaid meghálálják a gondoskodást!

Ősszel és télen is segítségedre lehet a tartós zselés lakkozás, mely rugalmassága miatt zárt lábbelikben is kényelmes és tökéletes marad! Körömnövekedéstől függően akár több hétig is hordható és igényes megjelenést kölcsönöz lábaidnak!

Az arcunk és a hajunk ápolására általában sokkal több gondot fordítunk, mint egyéb testrészeinkre. Hajlamosak vagyunk elfeledkezni a lábunkról is. Pedig az alsó végtagjainkat is ápolni és kényeztetni kell. A tartós zselés lakkozás egy forradalmian új technológia, mely ötvözi a lakkok és a zselék tulajdonságát, így egy óra alatt gyönyörű formájú és felületű, rendkívül tartós és rugalmas bevonatot kapsz körmeidre. Hatalmas előnye, hogy UV fényben pillanatok alatt megszárad így a szolgáltatás után bátran bújhatsz a lábbelidbe.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható a Perfect Island Testkezelő Stúdióban!

Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-211-5258, keresd Edinát

Az eljárás során a legjobb minőségű termékeket használják fel. Vásárlóként egy kupont vásárolhatsz, egyet pedig ajándékba.

Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretnél eltérni és azt a szolgáltatóval nem egyezteted le a beváltás előtt 24 órával, akkor a szolgáltató kuponodat beváltottnak tekinti. 

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabó Edina
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Visegrádi u. 60.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére