Mai­Kupon

Géllakk és japán manikűr a gyönyörű kezekért Zuglóban 2500 Ft helyett 1250 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az ápolt, szép kezek ma már nemcsak a hölgyek kiváltságának számítanak, ezért ajánlatunkból a japánmanikűr szolgáltatást az urak figyelmében is jó szívvel ajánlom. A japán manikűr régen a japán arisztokrácia privilégiuma volt, azért, hogy ezzel is kifejezésre juttassák felsőbbrendűségüket.

 


Napjainkban természetesen erről már szó sincs. Mindenki igénybe veheti ezt a szolgáltatást, aki természetes és egészséges körmökre vágyik. Az urak is büszkén seperhetik be a lopott, elismerő pillantásokat a kezelés után.

Az eljárás során természetes méhviaszt juttatok a körömlemezbe, amit aztán speciális por segítségével a körömbe zárok, ami hetekig tartó fényt is ad neki. A kezelést 3-4 hetente ajánlott ismételten elvégezni, hogy a köröm mindig ápolt legyen.

A kezelés a töredezett, vékony körmökre is hatásos.

Minden hölgy szeretné, hogy kezei ápoltak legyenek, mégse kelljen naponta lakkozással töltenie az idejét.

Mostani kuponunkkal csodásan széppé varázsolhatod kezeidet és körmeidet!

Az ajánlatunkba beletartozik az alapmanikűr, majd a körmök tartós, színes vagy francia géllakkozása.

A kézápolás, más néven manikűr alatt a kéz bőrének és a körmöknek a kényeztetését, ápolását, széppé varázsolását értjük. Bőrpuhítás után rendbe tesszük a körömágyakat, a felesleges bőrt eltávolítjuk, a körmöket formára reszeljük, vagy igény szerint lerövidítjük.

A lakkzselé jellegzetessége, hogy hetekig ragyog, nem kopik. A géllakk lényege, hogy egyszerű használat mellett, lakk-tartalma miatt lágyan terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény lesz, nem kell rá vigyázni száradásig, mint a lakkra.

A gél lakkot azok is szeretik, akiknek eddig csak azért volt műkörmük, mert szerették volna, hogy mindig ápolt legyen a kezük, de nem volt más lehetőségük, azok is szeretik, akiknek nem volt türelmük a műkörömhöz (a gél lakk gyorsabb eljárás), és azok is elégedettek vele, akik soha nem hordtak volna műkörmöt. Elegáns, természetes köröm kinézetét kelti, mégis tartósan szép, és a zselétartalom miatt erősebb tartása van, mint a hagyományos lakk használatával.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges Sallai Júliánál a 06 70/385-0232-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ezoterika Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 40/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére