Mai­Kupon

Kategóriák

Gépi bőrállapot felmérés és sminkszer tanácsadás+ ajándék bőrradírozás, most csak 1.490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bőrállapot felmérés és sminkszer tanácsadás. Az eddig ajándékba kapott, vagy tervszerűtlenül összevásárolt, otthon összegyűlt sminkszereidet közösen átnézzük, azok helyes használatát átbeszéljük. Plusz még ajándék bőrradírozás.Van bőr a képeden? De van ám! Csak éppen nem mindegy, hogy milyen állapotban. Szánj időt arra, hogy megtudd szakembertől, jó úton jársz-e a bőrápolás területén!

Szeretnél hódító lenni, és az első, ami mindenkinek szembetűnik, aki Rád néz, az a bőröd állapota? Legyen tökéletes! Feledjük el végre a valós, vagy vélt hibákat, tegyük helyre a bőrápolás kérdését együtt.

 

Bőrünk a legnagyobb szervünk, ami csak akkor szép és egészséges, ha a különböző struktúrák – azaz a teljes hálózat – összhangban vannak. Ha ezek kibillennek az egyensúlyukból, a bőr száraz vagy zsíros lesz, hajlamosabbá válik a pattanásokra és mitesszerekre. Ahhoz, hogy egyensúlyi állapotban tartsuk, különösen fontos a lehető legrészletesebb képet alkotni az állapotáról.

A gép a legújabb bioelektronikai technológiát felhasználva elemzi bőröd éppen aktuális állapotát, azaz hidratáltságát, zsírosságát, rugalmasságát, textúráját. Az eredményt diagram formájában jeleníti meg. A valóban eredményes, személyre szabott bőrápolás alapfeltétele a bőr alapos, pontos elemzése, mely során megfigyelhetjük a bőr szükségleteit.

Fontos, hogy megtanuljuk azt, miként ápoljuk bőrünket, milyen termékeket és kezeléseket vegyünk igénybe. A helyes választással javítható bőrünk állapota, és visszanyeri eredeti ragyogó, egészséges megjelenését. 10 nőből 8-nak gyorsabban öregszik a bőre, mert nem a megfelelő kozmetikumot használja. Ez vajon Rád is vonatkozik?

 

Viselj egyéniségedhez illő sminket nap, mint nap, érezd jól magad bőrödben és légy magabiztos a hétköznapokban. Emeld ki előnyös vonásaidat, hogy mások is észrevegyék azokat!

A legjobb márkájú krémeket és sminkeket vásárolod már magadnak és mégis állandóan olyan érzésed van, hogy valamit elrontottál? Az eddig ajándékba kapott, vagy tervszerűtlenül összevásárolt, otthon összegyűlt sminkszereidet közösen átnézzük, azok helyes használatát átbeszéljük. Plusz még ajándék bőrradírozás. A bőrradírtól minden vendég elámul, hiszen a természet lágy ereje az aloe vera magába ágyazza az apró jojoba olaj gömböcskéket, melyek az elhalt hámsejteket a bőröd tisztasága, selymessége érdekében mintegy eltüntetik.

 

Ungár Kata vagyok, tudásommal, 15 év oktatói gyakorlatával állok rendelkezésedre! Garantálom, hogy megtudod a titkot, hogyan tudod szépségedet fokozni.

Nőnek lenni jó!

Helena Rubinstein szerint: "Nincsenek csúnya nők, csak lusták!"

 

Gyere el, várlak! Vedd meg a kupont, és kérdezd meg bőröd, hogy érzi magát!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Előzetes időpont foglalás szükséges a http://formabontostudio.net/page5.html oldalon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Forma-bont ó Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1096 Budapest, Haller utca 30.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére