Mai­Kupon

GÉPI NYIROKMASSZÁZS 3 alkalom x 1 óra 21000Ft helyett 3750Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ez a kezelés segíti a salaktalanítást méregtelenités, narancsbőr kezelést, karcsúsítást, mert a szervezet működésének alapfeltétele egészséges vér-és nyirokkeringés amit ez a gép 50-szeresére gyorsít, ezálltal segíti a már sejtközötti térbe kijutott zsírok kiürülését a szervezetből és megakadályozza a visszaépülést.Vendégeink kérésére kialakítottunk a 30 perces csomagok helyett 1órás csomagot, mert egyre többen szerettek volna tovább feküdni készülékünk ,,kezei alatt’’ hiszen hasznos élettani hatásai mellett egy kellemes lazító, feltöltő,pihentető, masszázs is.Az emberi szervezet létének alapfeltétele a megfelelő vér-és nyirokkeringés.A véráramlást elsősorban a szív munkája biztosítja,a nyirokfolyadék áramlásának azonban nincs a szívhez hasonló motorja.

MÉGIS MI MOZGATJA A NYIROKFOLYADÉKOT?

A nyirokrendszer nélkülözhetetlen feladata hogy összegyűjtse a test szöveteiből a salakanyagokat,ehhez segítséget nyújtanak az izmok amik mozgás során hol megfeszülnek hol elernyednek.Ezt a jelenséget hívjuk izompumpának. A baj az hogy mozgásszegény élemódunk nyirokműködésünk gyengüléléséhez vezet erre talált megoldást-e berendezés feltalálója. Hogy működik? A Dr Life hullámmasszázs berendezés légkamráinak egymás után történő felfúvásával majd leeresztésével folyamatosan váltakozó nyomásviszonyokat hozunk létre a kezelt területen ez nagyon kellemes érzés ellazít és feltölt.

Kezelés tartalma

    3x60 perc nyirokmasszázs DL-1200L- modellel.

Jó tudni

    nem alkalmazható a terápia:
    daganatos betegeknél, terhesség szoptatás alatt, mélyvénás trombózisnál csak utókezelésre, pacemaker, inplantátumok, nyilt seb, magas vérnyomás, sérv, dialízis, szivgyengeség esetén.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy ember egy kupont vehet.

A kupon beváltásának címe: 1142 Bp. Rákosszeg park 5/A I/6

A kezeléshez előzetes időpontegyeztetés szükséges.

Molnár Alexandra: +36 20 5716242

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 8.00-20.00 óráig.

     

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Banya-tanya szépségház
Cég
Molnár Alexandra
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Rákosszeg park 5/A I/6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére