Mai­Kupon

Gépi pedikűr cukorbetegeknek is! Legyen tökéletes a lábad és a talpad most csak 1490 Ft-ért 3800 Ft helyett a VI. és XVI. kerületekben.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gépi pedikűrt csak szakképzett pedikűrös végezheti. A kezelés során speciális gépi csiszoló fejeket használunk és folyamatos fertőtlenítős vízzel öblítünk. A balzsamos masszázs még a megfáradt lábakat, izmokat is felfrissíti. Fájdalommentes az eljárás és cukorbetegeknek is bátran ajánljuk! Próbáld ki a gépi és ápolást és megújulást.Ennek a speciális eljárásnak a lényege abban rejlik, hogy a csiszolófej kíméletesen távolítja el el az elhalt hámréteget, szarukérget, bőrkeményedéseket. A gép pontosan és fájdalommentesen csiszolja tökéletesre a kényes részeket. A fertőtlenített vizet folyamatosan adagoljuk így kellemesebbé válik a kezelés. A körmöket formázzuk, reszeljük. Majd a 10 perces balzsamos masszázs puhává, selymessé és frissebbé teszi a talpakat és lábakat.

Cukorbetegek részére miért ajánlott a kezelés?

A lábszáron és lábfejen elvékonyodott bőr egy kisebb sérüléstől már vérzékennyé válik. A gépi pedikűr során használt csiszolófej a legkíméletesebben bánik a problémás felületekkel. Nincsenek vékony vágások, seb ejtési lehetőségek!

A szolgáltatást Bp.-en az VI. Podmaniczky u. 5. SzoliCity Szépségszalonban és a XVI. Szlovák út 130 sz. a Mosoly Szépségszalonban is igénybe veheted.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges.

A kupon 2013 május 31-ig váltható be.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Patainé Pásztor Blanka
Cég
PB. Sanothiel Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére