Mai­Kupon

Gépjármű kerékgarnitúra tárolására vagy első fékbetét cseréjének munkadíjára vagy hagyományos 4-hengeres gázüzemű gépjármű szűrőinek cseréjére + beállítására vagy gázbiztonsági szemlére felhasználható 2500Ft értékű kupon most 1250Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Jól dönt az az autótulajdonos, aki..


a megszokott és bevált szervizpartnerével  végezteti  el az autójának üzemeltetése során szakszerűséget igénylő valamennyi feladatot.Az ilyenek közül a www.maikupon.hu oldalon 50% kedvezménnyel vásárolt 2.500,- Ft értékű kupon beváltásávalaz Autógáz Ász Kft-nél


  • a kerékgarnitúra (4 db.) szakszerű tárolása 6 hónap időtartamra a kupon vételárával együtt összesen csak 4.750,- forintba kerül,

  • az első kerekek fékbetétjeinek cseréje a motor teljes átvizsgálásával a kupon vételárával együtt összesen csak 4.750,- forintba kerül,

  • hagyományos – mono injektoros, karburátoros – gázüzemű autók szűrőcseréje (új szűrő beszerelése + beállítás emissziómérővel  + a teljes gázrendszer átvizsgálása) a kupon vételárával együtt összesen csak 4.250,- forintba kerül,

  • gázüzemű autók vizsgáztatáshoz szükséges gázbiztonsági átvizsgálás elvégzése és a megfelelőség írásos tanúsítása a kupon vételárával együtt összesen csak 3.750,- forintba kerül.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvásárlását követően a kupon beváltójának a legrövidebb időn belül célszerű elküldenie a nevét, a telefonszámát, a kupon beváltására kiválasztott Autógáz Ász Szerviz helyét és a beváltás eltervezett idejét a budapest@autogazasz.hu e-mail címre ahhoz, hogy az Autógáz Ász Kft. illetékes vezetője minél hamarabb visszajelentkezhessen az időpont konkrét leegyeztetése és a munka elvégzéséhez szükséges valamennyi információ rögzítése céljából.

Az autógáz Ász Kft. a honlapján feltüntetett nyitvatartási idejében természetesen telefonon is megkereshető a fentiek leegyeztetése céljából.

Címeink:

Autógáz Ász Kft. - Budapest
Gyömrői út 140.
Budapest
1103

budapest@autogazasz.hu    Telefon:     +36-1/265-1842

Autógáz Ász Kft. - Miskolc
Budai József utca 8.
Miskolc
3529

miskolc@autogazasz.hu    Telefon:+36-46/785-358

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Autógáz Ász
Weboldal
Szolgáltatás helye
1103 Budapest, Gyömrői út 140.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére