Mai­Kupon

Gerincállapot-felméréssel egybekötött mélyizom masszázs átmozgatásokkal 50 perc időtartamban a Balance Fitness & Wellness-ben a Jászai Mari tér közelében, most 3750 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szolgáltató által nyújtott kezelés a csigolyaelmozdulásokra teszi a hangsúlyt, mely képes visszamozdítani a diszlokált csigolyát és ezzel visszaadni a fájdalommentes  és könnyed mozgást örömét! 


Kiknek javasolt? Szinte mindenkinek, de kiváló eredmények érhetőek el azoknál is akik gerincferdülésben szenvednek, lúdtalpasok, bokasüllyedéssel küzdenek, vagy derékfájás (lumbágó), keseríti meg a mindennapi életüket.A Gerincállapot-felmérés bizonyos lépések, mozgások sorozata, ezek összehasonlítása. Ha a keresztcsont elmozdul, mozdul vele együtt az oszlop is, gerincferdülés alakul ki. Észlelhető ez testtartásunkból, terhelhetőségünkből, illetve a lábaink egyenlő hosszának megbomlásából. Hason fekvő helyzetben a sarkaink közötti különbség pl. cm-ben a ferdülésünk fokát határozza meg. Bemutatja és informál arról a kezelésről, amely konkrétan a csigolyaelmozdulásokra teszi a hangsúlyt és visszaállítja a fájdalommentes, könnyed mozgást. Rávilágít, honnan ered a test harmóniájának megbomlása, ennek megoldására további tanácsokat ad. (Tudatos mozgás és táplálkozás.) Lényege, hogy egyre több ember ismerje meg azokat a módszereket, ami gerincünk rendszeres frissen tartásáért szolgál. 

 

Napjainkra népjelenséggé váltak a gerincproblémák. Az emberek nem mozognak, stresszes életmódjuk mögött olyan faktorok bújnak meg, amiket még nem ismertek fel. Gerincferdülésben szenvednek, gyakori a lúdtalp, bokasüllyedés, derékfájás (lumbágó) gerincsérv vagy isiász. Gerincoszlopunk 33 csigolyából áll, melyekből idegszálak lépnek ki, ezek belső szerveinket idegezik be. A keresztcsonti szakasz 5 összenőtt csigolya, mely alapjául szolgál a többinek, így egy egyenes oszlopot alkotva. Ha ez az alap elmozdul, mozdul vele együtt az oszlop is, gerincferdülés alakul ki. Masszázs során, mikor a csigolyák nyúlványairól letoljuk az izmot, sok esetben érződik a csigolyaelmozdulás, hogy az egymást követő tövisnyúlványok között nagyobb a rés az egészségesnél.

 

Sok szeretettel várja Önöket a Balance Fittness & Wellnes-ben Zaicsek Gábor!

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a kupon igénybevételéhez.

 

A szolgáltató telefonszáma: 06/70-297-1990.

 

A szolgáltatás a belvárosban a Jászai Mari tértől pár percre vehető igénybe a minden igényt kielégítő igényes és exkluzív Balance Fitness & Wellness-ben. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
BALANCE Fittness & Wellness- Zaicsek Gábor
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Pozsonyi út 4/b.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére