Mai­Kupon

Gerincnyújtó pad: Tested tartó oszlopa megérdemli, hogy jól tartsd magad! 2 alkalom 6 400 Ft helyett 1 690 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Most egy minden szempontból modern, csúcskategóriás gépekkel felszerelt szalonban  próbálhatod ki azt a mai igények szerint készült gyógyászati eszközt, amely univerzális hatékonysággal kezeli, és előzi meg a degeneratív gerincproblémákat. Kíméletes gyógymód. Extra hatékony megelőzés. Ellazított izmok. Sikeres feszültségoldás. Elkerülhető műtét.Gerincnyújtó pados kezelés: egyenes út az egyenes gerinchez, a helyes testtartáshoz és az egészséges, fájdalommentes élethez!

  • Megelőzheted a későbbi gerincsérv kialakulását
  • Hatékonyan, műtét nélkül kezelheted a már kialakult panaszaidat
  • Felgyorsíthatod a gerinc, a csigolyák gyógyulási folyamatát egy már elvégzett műtét után
  • Ízületi panaszaidat is csökkentheted
  • Kezelheted visszérproblémáidat is

Magyarországon sajnos minden második ember gerincbántalmakkal küzd!

Most egy minden szempontból modern, csúcskategóriás gépekkel felszerelt szalonban  próbálhatod ki azt a mai igények szerint készült gyógyászati eszközt, amely univerzális hatékonysággal kezeli, és előzi meg a degeneratív gerincproblémákat.

A hatását a gerinc kíméletes széthúzása révén fejti ki. Neked nincs más dolgod, minthogy felfekszel erre a dönthető padra, és hagyod, hogy különböző mértékben történő megdöntésével a gravitáció ereje a megfelelő mértékben nyújtsa a tested, az aktuális nyújtási igény szerint.

Alkalmanként elegendő mindössze 15 percig használni a Denevérpadot. Azért csak eddig, mert a gerinc megnyújtásához 6-12 perc elegendő, a terhelés elkerülése miatt maximum 15 perc.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 24-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30  3432063

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bio Fitt Well
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Szondi utca 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére