Mai­Kupon

Kategóriák

Gerincpanaszok, fájdalmak gyötrik? Szüntesse meg ezeket a panaszokat az egyik leghatékonyabb módszerrel a gerincnyújtással! Denevérpados kezelés + testmonitoros elemzés a KingRay Egészség és Oktató Központban 1490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Denevérpad számos degeneratív gerincelváltozás kezelésére, gyógyítására alkalmas. Az eszköz kortól, testsúlytól, fizikumtól függetlenül használható. A kezelés leggyakoribb alkalmazási területei: ágyéki gerincszakasz, alsó végtagok nagyizületeinek kezelése, gerincferdülés esetén, porckorongsérv műtét helyett, vagy műtét utáni rehabilitációnál javasolt.


Az ajánlat tartalmaz egy testmonitoros elemzést is, mely segítségével információt kaphat testzsír és BMI indexével kapcsolatban, valamint a kapott eredmények tükrében további életmód tanácsokat is kaphat a szolgáltatónál! A Denevér-pad olyan gyógyászati eszköz, mely széles körben - életkortól , testsúlytól, fizikumtól függetlenül - alkalmazhatóvá teszi a gerincízületek széthúzását. Alkalmazásakor óvjuk a gerinc természetes íveit. Alkalmazásával elérhető eredmények: sok esetben érhető el oly mértékű állapotjavulás, mely a beteg munkavégző képességének és jó fizikai komfortérzetének visszatérésével jár. A gyógyszerek mennyiségének csökkentését, később teljes elhagyása szintén elérhető a kezelés segítségével. A további leépülési folyamatok késleltethetőek, részben leállíthatóak. Gyakran a már indokolt műtéti beavatkozás is feleslegessé válhat.

 

A Denevérpados kezelés javasolt az alábbi panaszok esetén: porckorongsérv műtét nélküli kezelésére, porckorongsérv műtét utáni rehabilitációjára, deréktájéki fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére. Gerincferdülés kezelésére, csigolyaelcsúszásra, a gerinc és az izomzat nyújtására, izomrövidülés esetén is.

 

Rendszeres használata karbantartja az agyi ereket, csökkentve a stroke (szélütés) kialakulásának veszélyét. Enyhíti a visszeres panaszokat és javítja a belső szervek keringését, az anyagcsere folyamatokat. Segít megszüntetni a kisízületek fél ficamait!

 

Testmonitor: Segítségével megállapítható a testzsír mértéke és a testtömegindex BMI aránya. A testtömegindex (angolul body mass index, BMI) a legelterjedtebben alkalmazott mutatószám az elhízottság (vagy éppen soványság) megítélésében. A BMI index tudatában és megfelelő életmód váltással olyan súlyos betegségeket és annak szövődményeit lehet megelőzni, mint a cukorbetegség, magas vérnyomás, szív-és érrendszeri betegségek, agyvérzés. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi telefonszámon: 06-70/ 342-7755. A vizsgálatra és a kezelésre 2013. szeptember 23-tól lehet bejelentkezni és időpontot kérni! 

 

Szolgáltatás helyszíne: KingRay Egészség és Oktató Központ. 1081 Budapest,Szilágyi utca 1. fsz 2 (kapucsengő: KingRay).

 

Megközelítés: A belvárosban a Blaha Lujza tértől alig 5 perces kellemes sétával. Személygépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt jól elérhető a szolgáltatás helyszíne.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KingRay Egészség és Oktató Központ
Cég
Kasakoner Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Szilágyi utca 1. fsz.2
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére