Mai­Kupon

Gomes (a Csillag Születik sztárja) Hip Hop táncóráira 4 alkalmas bérlet, 5.400 Ft helyett, 50% kedvezménnyel 2.700 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Gomes a Csillag Születikben, egy ország szeme elött bizonyította tehetségét, a tánc iránti elkötelezettségét és szeretetét. Lesd el és sajátosísd el a látványos, ritmusos hip hop lépéseket és mozdultokat egyenesen a "Kiscsillagtól"!Táncórák időpontjai:

szerdán és pénteken este 20.00-tól

 

Helyszín:

Fit Forma Stúió ( Újpest, Király u. 13)

 

Videó Gomesről:


Érdekességek Gomesről:

Gomes Martins Klaudia 1987. március 29-én született,Veszprémben. Magyar és Angolai származású. A tánc iránti szenvedélye három éves korában kezdődött, amit mai napig is aktívan űz. Úgy gondolja édesanyja hatására lett a tánc a hívatása,és amióta az eszét tudja imádja amit csinál. Az idő múlásával a tánc az élete részévé vált,amit soha nem bánt meg mivel ,úgy érzi így tudja a legjobban kifejezni érzéseit. Kezdetben, hogy a tánccal behatóbban megismerkedjen, jelentkezett Angelusz Ivánhoz,mert megragadta a kortárs tánc szépsége. Majd miután belekóstolt a Hip-Hop világába,végül ennél a műfajnál maradt. A szorgalmas és kitartó munkájának eredményei is lettek,amikre méltán büszke hisz számos elismerést és díjat tudhat magáénak.


Táncpedagógiát tanult,majd amint kézhez vette oklevelét máris a tánc oktatásába kezdett.
A jótékonykodás,a beteg gyerekeken való segítés mindig a szívügye volt,mindig is úgy érezte hogy a rossz körülmények között élő, tehetséges gyerekeket támogatnia kell,ezért bohóc doktorként járta a kórházakat hogy mosolyt csaljon a gyerekek arcára.Különösen fontosnak tartja hogy a hátrányos helyzetű fiatalokkal megismertesse a tánc rejtelmeit és ezáltal testileg és lelkileg fejlődjenek.
Példaképének édesanyját tartja,mivel megtanította hogy kell küzdenie az életben,barátja Molnár Ferenc Caramel, pedig a szeretetre tanította meg,mikor a legnagyobb szüksége volt rá. 
A külföldi előadóművészek közül pédaképei,és akik mai napig inspirálják munkáira;Charlie Chaplin, Michael Jackson, Martin Luther King, Barack Obama, Brandy, Usher, Ne-Yo.
A tehetségére sokan felfigyeltek így számtalan hazai produkcióban vehetett részt,olyan neves előadókkal mint például:

 • Emilio
 • Szekeres Adrienn
 • Gáspár Laci
 • Ádok Zoli
 • Roy és Ádám
 • Szikora Róbert és az R-Go
 • Odett
 • Rozmann Alexandra
 • Gina
 • Molnár Ferenc Caramel
 • Markó Iván.


Külföldi performanszokban is alkalma nyílt hogy bemutatkozhasson a nagyközönségnek,olyan határon túli sztárokkal dolgozhatott együtt mint például: The Black Eyed Peas,Snoop Dog,Katy Perry. 
A tánc jelentéséről úgy vélekedik,hogy mindenkiben benne van,csak az ösztöneinket kell követnünk.Úgy tartja a tánc a lélek fejlődése-kibontakozása, szerinte erre kortól nemtől függetlenül mindenkinek szüksége van.


2010-ben nagy elhatározásra szánt el magát,jelentkezett az az egyik kereskedelmi csatonán futó tehetségkutató 3. szériájába,a Csillag születik c. műsorba, hogy felhívja magára és tehetségére a figyelmet. A több ezer jelentkező közül ,a zsűri csodálatát és a közönség szimpáitiáját és szeretetét kiérdemelve bejutott a top 24-be,ahonnan nem volt megállás,végül a közönség szavazatai alapján a 4. helyen végzett a versenyben. 


2011-ben tehetségkutató után, számos felkérést kapott, köztük Markó Iván, a híres Kossuth-díjas magyar táncművész, koreográfus, balettigazgató szerepet ajánlott neki az általa rendezett Mózes avagy a Tízparancsolat c.színházi balett előadásban,amely nagy sikert aratott a Művészetek palotájában. A premier óta telt házas közönség előtt lép fel Aranyborjú-ként,egy másik,színészi oldalát is, megcsillogtatva melyre nagyon sok pozitív visszajelzést kapott.
Jelenleg álma megvalósításán dolgozik,tánciskolájában ajda át a fiatalabb generációnak a megszerzett tudását.


2012-ben csatlakozott a Ring Master néven megjelent új tánciskolához. Olyan tanárok társaságában tanítja a fiatalabb generációt mint pl.:Kurucz Sanyi,Kurucz Benji, és Túri Lajos. A továbbiakban is a tánc oktatásában gondolkodik tovább,amíg csak megteheti mert feladatának érzi hogy a jót, a táncot, megmutassa mindenkinek kortól,nemtől függetlenül.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 • A kupon a megkezdéstől számított 30 napig érvényes!
 • A kupon csak a Hip Hop órákra (szerda, péntek 20.00) érvényes!
 • Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
FitForma Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, (Újpest), Király utca 13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére