Mai­Kupon

Gondolj az egészségedre! Jó közérzet, regenerálódás. Gyógymasszázs 60 perces a belvárosban: 6 800 Ft helyett 3 400 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Gyógymasszázs javítja a vér- és nyirok-keringést. Növeli a testi erőt, mozgékonyságot, lazítja a feszült izmokat. Helyreállítja a bőr rugalmasságát, lerakódott salakanyagokat eltávolítja, az izomzat működését fokozva annak teljesítőképességét növeli. Fokozza a hajszálerek működését, melyeken keresztültöbb vér és oxigén jut a szervekbe. Segít az egész test regenerálódásában.


A gyógymasszázs simító, dörzsölő, gyúró és kimozgató fogásokból áll. Már a kezelés után egyből érezhető pozitív hatása testi, lelki szinten egyaránt.A masszázshoz speciális antiallergén masszázs olajt használunk. A gyógymasszázs minden esetben személyre szabott kezelési terv alapján történik.

A masszázs a természetgyógyászat egyik alappillére. A gyógymasszázs egyaránt alkalmas, kóros állapotok (elsősorban mozgásszervi betegségek) gyógyítására és annak megelőzésére is.A gyógymasszázs hatásmechanizmusa rendkívül sokrétű, így általánosan elmondható, hogy univerzális gyógymód a testi fájdalmak ellen. Hatása a bőrön keresztül elér a belső szervekig és képes azok funkcióit pozitív irányban befolyásolni ezzel is segítve a test jó állapotának megőrzését helyreállítását.A gyógymasszázsnak ismert mellékhatása nincs! 
Korra és nemre való tekintet nélkül alkalmazható!


A masszázs időtartama: 60 perc állapotfelméréssel együtt. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/ 9821821

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egészségforrás Stúdió
Cég
Relax Szállás KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Szondi utca 21
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére