Mai­Kupon

Göndör, vagy egyenes? Most választhatsz!
Női haj mosás, szárítás, vasalás, igény szerint göndörítés 8 500 Ft helyett csak 1 800 - Ft - ért Óbudán.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tavasszal az idő mellett lelkünk is kivirul, ideje levetkőzni a téli bundát, és megkezdeni a nyári átalakulást. A haj a nő éke, egy trendi frizura az egész hangulatunkat megváltoztathatja. Újra vonzónak és magabiztosnak érezhetjük magunkat.


A kupon tartalmazza:

  • mosás
  • szárítás
  • vágás
  • fejbőrmasszázs
  • vasalás vagy göndörítés
A szalon legügyesebb fodrászai veszik kezükbe hajad, mossák, vágják, formázzák, szárítják. Legyen csípőig érő hosszú hajad, vagy vagány trendi, itt semmi sem akadály.

 

Nem csupán akkor érdemes a kupont megvásárolnia, ha újítani szeretnél frizurádon. A haj egészséges növekedéséhez, töredezettség megszüntetéséhez, neves szakemberek és mesterfodrászok kb. 3-4 havonat egy frissítő  hajvágást javasolnak. A hajvágás után újra egészségesen, töredezettség nélkül ragyoghat hajad. Több, mint fél éve nem vágták a hajad? Eljött az ideje a kupon vásárlásnak! Egy jó frizura, és biztos, hogy a Te sorodban állnak majd a jobbnál jobb pasik, kell ennél több?

 

Vidd el barátnődet is, és még jól is fogtok szórakozni szépülés közben! Köszöntsd velünk az idei tavaszt, és ígérjük továbbra is a legkiválóbb ajánlatokat hozzuk el Nektek!
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés:  NIKI   06-30-29-64-832

A helyszín 1039 Buadapest Óbuda Pozsonyi u. 32. ! Ingyenes parkolás!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
CS Gabriella
Cég
gabrielstudio
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Pozsonyi utca 32
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére