Mai­Kupon

Kategóriák

Group 'N' Swing a Ram Colosseumban 3900 Ft helyett most 2350 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

„Szép lányok és rossz fiúk”

A Fonogram díjas Group’n'Swing a MÜPA meghódítása után a RAM Colosseum színpadán várja február 27-én a felhőtlen szórakozásra vágyó publikumot.A zenekar dívája, Mihályi Réka és szívtiprója, Gájer Bálint gondoskodik arról, hogy a női- és férfiszívek is doboghassanak valakiért az előadás folyamán. A big bandes hangulathoz hozzájáruló erőteljes fúvós szekció nemcsak zenei tudásával, hanem humorérzékével is hozzájárul ahhoz, hogy igazi színpadi showban részesüljön a közönség. A klubokból már ismert fergeteges hangulatot fokozza a grandiózus színpadkép – melynek még egy fekete Chevrolet is részét képezi – és a zenével együtt rezdülő, a boogie lüktetését és a swing lendületét zsigerből érző táncosok. Ami a repertoárt illeti a klasszikus örökzöldek mellett mindkét lemezükről („Swing amíg élek”, „Botrány”- utóbbi az Év Szórakoztató zenei albuma kategóriában Fonogram díjat kapott) hallhatják kedvenceiket a zenekar rajongói.

Réka és Bálint nemcsak káprázatos hangjukat csillogtatják meg, hanem táncukkal és szellemes összekötő szövegeikkel az emberi érzelmek számtalan aspektusát mutatják be az est folyamán. Mosoly és könnyek – mindkettőre számíthat a közönség. Olyan este lesz ez, ahonnan garantált jó érzéssel távoznak, és örökre szívükbe zárják a Group’n’Swing zenekart.
Magyarország első számú Swing & Boogie Show zenekarának tagjai: Mihályi Réka, Gájer Bálint - ének, Csík Tibor, Nyikes Krisztián - trombita, vokál, Bakó István - tenorszaxofon, vokál, Almási Attila - harsona, vokál, Lőrincz Ádám - zongora, vokál, Gyalog Zoltán - gitár, Molnár Péter - bőgő, Péntek Tibor – dob.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 27-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A jegyiroda telefonszáma +361 7800780.

A kupon kizárólag a 2014. február 27. 19.00 órás előadásra szól.

Az előadás helyszíne: RAM Colosseum 

         1133 Budapest, Kárpát u. 23-25.                          

Jegyátvétel a Broadway jegyirodában legkésőbb 02.21-ig :

1075 Budapest, Károly krt. 21. (Deák térnél)
Tel: 780-0780 Nyitva: H-P: 10-18

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Broadway Jegyiroda
Cég
Broadway T. Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát u. 23-25.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére