Mai­Kupon

Gumiabroncs csere(acéltárcsa esetén) + fékek és futómű vizsgálata a Fábián Kft-nél, most 9900Ft helyett 5990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Fábián Kft. Peugeot Fábián-ként vált ismertté, több mint 20 éve állunk a Peugeot tulajdonosok szolgálatában. A francia autók iránti hódolatunk eredménye, hogy Székesfehérváron néhány éve már Citroen márkakereskedésként és márkaszervizként is működünk, és Budaörsön is professzionális Citroen márkaszervizt nyitottunk.Az autósok igényekre reagálva márkaszervizeinket márkafüggetlen szolgáltatásokkal bővítettük, így szervizeink mostmár mindhárom városban bármilyen márkájú autót fogadnak javítás, műszaki vizsgáztatás, eredetiség vizsgálat, karambolos javítás, stb… célból.

Ügyfeleink az elmúlt 20 év alatt megszokták, hogy mindenben számíthatnak ránk, amire egy autótulajdonosnak szüksége van. Célunk, hogy Márkafüggetlen Szervizünk Ügyfelei is ugyanezt gondolják rólunk!

 A szolgáltatás menete:

- Az autójához tartozó acéltárcsákon lévő téli gumiabroncsokat lecseréljük az Ön által hozott nyári gumiabroncsokra.
- Amíg autója az emelő-berendezésen van, a szerelő megvizsgálja a fékek, fékbetétek, féktárcsák és a futómű állapotát. (Ez azt jelenti, hogy a szerelő a kerékcsere közben megvizsgálja, szemrevételezi azok állapotát, és amennyiben hibát észlel, jelzi az autó tulajdonosának. A vizsgálat nem tartalmaz műszeres mérést, és nem tartalmaz beállítást. Utóbbiakat szükség esetén - a tulajdonos kérésére egyedi megállapodást követően - elvégezzük.

Felhívjuk figyelmét, hogy a kupon csak acéltárcsán lévő gumiabroncs cseréjére vonatkozik. Ha az Ön autóján alufelni, vagy szerelt kerekek vannak, tekintse meg további kuponjainkat!

A kupon csak a Fábián Kft. budapesti és székesfehérvári szervizeiben váltható be.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható:

8000, Székesfehérvár, Budai út 175.

illetve:

1113, Budapest, Jászóvár utca 1.

 

A kupon beváltásához telefonos egyeztetés szükséges,

budapesti szalonunkban:

061-361-4415

székesfehérvári szalonunkban:

0622-303-406.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fábián Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1113 Budapest, Jászóvár utca 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére