Mai­Kupon

Gyémántfejes mikrodermabrázió a ragyogó bőrért + ultrahang bőrtípusnak megfelelő hatóanyaggal 6000 Ft helyett 2490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A 45 perces kezelés menete:

  • letisztítás
  • gyémántfejes mikrodermabráziós kezelés
  • fertőtlenítés
  • a hatóanyag bevitele ultrahanggal
  • utókezelés, fényvédelem


Gyémántfejes mikrodermabrázió

A bőr legfelső rétege a szaruréteg védi bőrünket minden féle károsító anyagoktól ugyanekkor ez a védelem akadályozza a hatóanyagok bejutását is a bőrbe. Ha a hatóanyagok felszívódását biztosítani akarjuk, szükség van a szaruréteg elvékonyítására. Erre a legjobb módszer a gyémántfejes bőrcsiszolás. Ezt a kezelést egy vákuumszivattyúval ellátott készülékkel végezzük, melynek kezelőfején különböző méretű csiszológyűrűket használunk a bőr elhalt hámsejtjeinek eltávolítására,
ami teljesen fájdalommentes. A bőr frissebb és egészségesebb lesz, a kezelés többszöri ismétlése a sejtek megújulását eredményezi. A mikrodermabráziós kezelés önmagában is nagyon hatékony eljárás, de az ultrahangos kezelés eredményességét is nagymértékben növeli. Alkalmazási terület: ráncok, öregségi foltok, akne, aknés sebhelyek, nap által károsított bőr, egyenetlen bőrtextúra, a pórusok méretének minimalizálása, bőr tónusának megfiatalítása.

Ultrahangos kezelés


Az egészségügyben szerzett évtizedes tapasztalatokat felhasználva az ultrahang napjainkban rendkívül elterjedt és hatékony kezelési módszer. Alkalmazása során segít a bőr típusának megfelelő hatóanyagokat a mélyebb rétegekbe juttatni és ezzel a hatásukat jelentősen fokozni.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0620/3919270-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hankusz Anikó
Telefon
Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Podmaniczky u. 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére