Mai­Kupon

Gyémántfejes mikrodermabrázió + arc és dekoltázs masszázs GIGI kozmetikummal 13.900 Ft helyett csak, 2.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!„Szépnek lenni nem csak álom, hanem minden asszony lehetősége.” (M.E. Landau a GIGI cég alapítója)

Most mindent megtehet szépségéért! Mikrodermabrázió + GIGI arc és dekoltázs masszázs a Parisi Beautyban!Gyémántfejes mikrodermabrázió

A bőr legfelső rétege a szaruréteg védi bőrünket minden féle károsító anyagoktól ugyanekkor ez a védelem akadályozza a hatóanyagok bejutását is a bőrbe. Ha a hatóanyagok felszívódását biztosítani akarjuk, szükség van a szaruréteg elvékonyítására. Erre a legjobb módszer a gyémántfejes bőrcsiszolás. Ezt a kezelést egy vákuumszivattyúval ellátott készülékkel végezzük, melynek kezelőfején különböző méretű csiszológyűrűket használunk a bőr elhalt hámsejtjeinek eltávolítására,
ami teljesen fájdalommentes. A bőr frissebb és egészségesebb lesz, a kezelés többszöri ismétlése a sejtek megújulását eredményezi. A mikrodermabráziós kezelés önmagában is nagyon hatékony eljárás, de az ultrahangos kezelés eredményességét is nagymértékben növeli. Alkalmazási terület: ráncok, öregségi foltok, akne, aknés sebhelyek, nap által károsított bőr, egyenetlen bőrtextúra, a pórusok méretének minimalizálása, bőr tónusának megfiatalítása.


GIGI:

E megbízható, természetes eredetű alapanyagokból, gyógyszergyári körülmények között készülő márkára támaszkodva gyönyörű ápolt külsőre tehet szert, megszüntetheti bőre esztétikai hibáit és lehetőséget kap arra, hogy megállítsa az időt.

Ellazulás, a tested feltöltődése- amit ezzel a kuponnal kapsz. Arcod kisimul, az összehuzódó arcizmok a masszázs hatására kisimulnak. A masszázst követően éveket fiatalodik arcod. Ezzel együtt a masszázs nyakad és a dekoltázsodat is ellazítja, simává varázsolja.

AJÁNDÉKBA IS KIVÁLÓ! 

A folyamat végére bőröd új életre kel és láthatóan frissebbé, üdébbé és ellenállóbbá válikAz ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges! Tel: 0620/976-6811   061/266-0023

                                                           

Időpont lemondást csak 24 órával a megbeszélt időpont előtt tudunk elfogadni. Le nem mondott időpontnál sajnos a kupont beváltottnak tekintjük!

Nyitvatartás:

Hétfőtől vasárnapig, 08.00 - 20:00.

Dec.1-től:

H-P:8-20

Sz:10-18

V:zárva

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parisi Beauty
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Párizsi utca 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére