Mai­Kupon

Gyémántfejes mikrodermabráziós arckezelés a bőr látványos megszépüléséért! A kezelést most kedvező áron veheted igénybe az Angyali Érintés Szépségszalonban, 10.000 Fthelyett 2.000 Ft-ért, most fizetendő 500 Ft.

Gyémántfejes mikrodermabráziós arckezelés - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:10 000 FtElőlegben fizetendő:500 FtTeljes ár:2 000 Ft80% kedvezmény
2024. március 3.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A szalon különleges légtisztítóval felszerelt, mely hatékony a legapróbb részecskék, a finom por, baktériumok, penészgombák és vírusok kiválasztásában, és biztosítja a covid mentes környezetet.

A gyémántfejes mikrodermabrázió során nemcsak simább, tisztább, üdébb bőrt kapunk, de a készülék jótékony hatással van a szervezet saját gyógyító, regeneráló folyamatainak beindítására; méregtelenít, salaktalanít, növeli a bőr vitalitását. Fokozódik a bőr áteresztő képessége, ezáltal nagy mennyiségű hatóanyag vihető be a bőrbe, amelyek így mélyen tudják kifejteni jótékony hatásukat.

Az eljárás teljesen fájdalommentes és veszélytelen. A legtöbb bőrtípusra alkalmazható általános regenerálásra, de kúraszerű használatával kozmetikai hibák is orvosolhatóak. Látványos eredmény érhető el vele pattanásos bőr kezelésében, mivel tisztítja és beszűkíti a pórusokat. Halványítja a napérzékenység miatt kialakult foltokat. Javít a rozaceás, azaz a hajszálértágulatos bőr állapotán, mert javítja a vérkeringést.A kupon tartalma:

- Gyémántfejes mikrodermabráziós arckezelés

Az Angyali Érintés Szépségszalonról

Az Angyali Érintés számára rendkívül fontos, hogy a vendégek testi, lelki és szellemi megújulása tökéletes lehessen. A fantasztikus kezeléssel most Budapesten, a VIII. kerületben, a Német utca 21. szám alatt várnak Téged, hogy hangulatos, megnyugtató környezetben születhess újjá és frissülhess fel.

ANGYALI ÉRINTÉS: a test, a lélek és a szellem megújulásáért!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges!

Bejelentkezés: +36 (30) 971-7676, vagy bozoki.brigitta@gmail.com A kinyomtatott kupont hozd magaddal!

Most fizetendő 500 Ft, a fennmaradó 1.500 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

A kupon tartalma: 

- 1 alkalmas mikrodermabráziós arckezelés

Helyszín: Angyali Érintés Szépség Szalon 1084 Bp. Német utca 21.

Nyitva tartás: Telefonos bejelentkezés alapján

Ajánlat feltételei: Telefonos időpont egyeztetés szükséges a +36 (30) 971-7676 telefonszámon.   Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni indoktól függetlenül! Ha nem értek el minket telefonon küldjetek smst vagy írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Hangpostára, kérjük ne hagyjatok üzenetet. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angyali Érintés Szépség Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1084 Budapest, Német utca 21.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére