Mai­Kupon

GYÉMÁNTFEJES MIKRODERMABRÁZIÓS (BŐRCSISZOLÁS) KEZELÉS ULTRAHANGOS HATÓANYAGBEVITELLEL, PROFESSZIONÁLIS GIGI TERMÉKEK SEGÍTSÉGÉVEL 9000 Ft helyett 3990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Korunk lassú, de biztos előrehaladtával, sejtjeink egyre ráérősebben regenerálódnak, pedig erre senki nem kérte őket. Így van ez a bőrsejtekkel is, még a bőrünk feszességéért felelős anyagok is, módjával termelődnek.Nincs mese, segítened kell bőrödnek, a jó tündérre várni tiszta időpocsékolás. A mikrodermabrázió a peeling (bőrcsiszolás)  legmodernebb módja. A felső, elöregedett hámréteg professzionális eszközökkel való eltávolítása új, fiatalos hámréteg képződésére sarkallja a bőrt, és egyúttal felerősíti a fiatal, működőképes bőrsejtek képződését. Ez az eljárás remek módja a ráncok, aknék, hegek eltüntetésének, a szemkörnyéki szarkalábak is visszavonulót fújnak, és a problémás bőr állapota is javul.

Ajánlatunk egy mikrodermabráziós arckezelésre szól ultrahangos hatóanyagbevitellel. Már az első alkalommal látni fogod a pozitív eredményeket.

A kezelés

Arcodnak kijut a jóból: letisztítás, mikrodermabráziós bőrcsiszolás, tonizálás, majd egy, a bőrnek megfelelő hatóanyag és vitamin koktél összeállítása után ultrahangos hatóanyag-bevitel vár rád egy  órában, ami persze nem azt jelenti, hogy nagyon hangos lesz az eljárás, hanem azt, hogy nagyon hatékonyan jutnak be a tápanyagok és egyebek a bőrödbe. Ráadásul a H2O Stúdióban GIGI kozmetikumokkal dolgoznak, ami garanciát jelent a minőségre. A kezelés végén hidratáló hatóanyaggal tesszük üdévé és bársonyossá bőrödet.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 3-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos bejelentkezés szükséges Ament Hajnalka +3630 982 7683-as telefonszámon.

Nyitva tartás:

Páros héten:

K, Cs, Szo: 8- 14   

Páratlan héten:

K, P: 14- 20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
H2O Stúdió (Regina Szépségszalonban)
Cég
Ament Hajnalka
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Pannónia utca 72.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére