Mai­Kupon

Kategóriák

Gyerektorna kicsiknek és nagyoknak, 3 óra 1 áráért
ovistorna (3 - 7 éves korig), gyerektorna nem csak duciknak (6 - 12 éves korig): 2 730 Ft helyett csak 910 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az órát fiatal, szakképzett rekreációs gyermekprogram szervező, gyermekanimátor és sportedző tartja. A kis létszám garantálja, hogy a foglalkozás vezetője minden gyermekre maximálisan odafigyelhessen. A tornán testvéreket is szívesen fogadunk, akkor is, ha a testvér nem túlsúlyos. Hiszen a foglalkozás tartásjavító, állóképesség javító és mozgáskoordináció javító hatással is bír.Gyerektorna nem csak duciknak 6-12 éves korig és készségfejlesztő torna ovisoknak 3 óra 1 áráért, 2.720 helyett 910 Ft-ért!

•     Foglalkozások időpontja: 

iskolásoknak: hétfő 18.00 és szerda 19.00

ovisoknak: szerda 18.00

•     A Stúdió a Városliget mellett található, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a 30-as busszal vagy a 74-es trolival

Egy gyermek 1 bónuszt használhat fel.

 A beváltott kupon 3 alkalmát 1 hónapon belül kell lejárni.

Gyerektorna iskolásoknak (6-12 év)

Állóképesség-fejlesztő, testtartás- , és testösszetétel javító zenés torna iskolásoknak.

Gyermeke túlsúllyal küzd? A testnevelés órán folyamatos kudarcok érik?

A Légy Fitt ducitornája önfeledt szórakozás és testmozgás egyben. Egy torna, ahonnan - testsúlytól függetlenül - minden gyerek sikerélménnyel távozik s észrevétlenül, szenvedés nélkül adja le a feles kilókat!

 

A tornán testvéreket is szívesen fogadunk, akkor is, ha a testvér nem túlsúlyos. Hiszen a foglalkozás tartásjavító, állóképesség javító és mozgáskoordináció javító hatással is bír.

 

Ovistorna

Az ovis torna 3-6 éves gyereknek szóló zenés készségfejlesztő mozgásóra mondókákkal, énekekkel, játékokkal, ahol az ovisok mozgalmasan és tartalmasan tölthetik el az időt hasonló korú társaikkal.

Az ovis torna remek terep a mozgáskoordináció, az egyensúlyérzék, a ritmusérzék fejlesztésére, a kúszásos, mászásos feladatok pedig elősegítik a térben való tájékozódás fejlődését. Ez az a kor, amikor ezek a készségek, képességek a legjobban fejleszthetők. Fontos, hogy a gyerkőcöket már egész kis korban rávezessük a helyes testtartás fontosságára, és hogy mindez olyan formában történjen, hogy az a korosztályuknak megfelelő nyelvezetű legyen, a foglalkozásokat élményként éljék meg, miközben játszva tanulnak.

A foglalkozásokon számos eszközt használnak a gyerekek. Ilyenek pl .a gyerekek termetéhez igazodó méretű óriáslabdák, vagy a multiaktív félgömb, mely azon túl, hogy az egyensúlyérzéket fejleszti, megelőzi a lúdtalp kialakulását és segíti a lábboltozati problémák megelőzését. A mászó alagút szintén közkedvelt eleme a foglalkozásoknak.

És ha Neked is kedved szottyanna mozogni egy kicsit, amíg gyermeked tornázik, a Stúdió másik tornahelyiségében ugyanebben az időpontban kardió, Pilates vagy BodyBalls edzésen vehetsz részt!

 

Az órát fiatal, szakképzett rekreációs gyermekprogram szervező, gyermekanimátor és sportedző tartja. A kis létszám garantálja, hogy a foglalkozás vezetője minden gyermekre maximálisan odafigyelhessen.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés szükséges, KIZÁRÓLAG online:   E-mail: info@legyfitt.hu   http://legyfitt.hu/booking/index.php

Cím: Légy Fitt Női és Gyermek Torna Stúdió

 weboldal:  www.legyfitt.hu


Kupon beváltás: Szept 11-től.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Légy Fitt
Cég
Légy Fitt Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1071 Budapest, Dembinszky u. 44.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére