Mai­Kupon

Gyerektorna kicsiknek és nagyoknak, ovistorna (3-7 éves korig), gyerektorna nem csak duciknak (6-12 éves korig): 5 alkalmas bérlet: 3 870 Ft helyett csak 1 550 Ft a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Gyermeked túlsúllyal kűzd? Állóképességet, és testtartást javító torna. Gyerektorna nem csak duciknak 6-12 éves korig és készségfejlesztő torna ovisoknak. Foglalkozások időpontja: iskolásoknak: hétfő 18.00 és szerda 19.00, ovisoknak: szerda 18.00. A Stúdió a Városliget mellett található, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a 30-as busszal vagy a 74-es trolival. A kupon 5 alkalomra vonatkozik.Gyerektorna iskolásoknak (6-12 év)

Állóképesség-fejlesztő, testtartás- , és testösszetétel javító zenés torna iskolásoknak.

Gyermeke túlsúllyal küzd? A testnevelés órán folyamatos kudarcok érik?

A Légy Fitt ducitornája önfeledt szórakozás és testmozgás egyben. Egy torna, ahonnan - testsúlytól függetlenül - minden gyerek sikerélménnyel távozik s észrevétlenül, szenvedés nélkül adja le a feles kilókat!

 

És ha Neked is kedved szottyanna mozogni egy kicsit, amíg gyermeked tornázik, a Stúdió másik tornahelyiségében hétfőn, ugyanebben az időpontban kardió edzésen vehetsz részt!

 

A tornán testvéreket is szívesen fogadunk, akkor is, ha a testvér nem túlsúlyos. Hiszen a foglalkozás tartásjavító, állóképesség javító és mozgáskoordináció javító hatással is bír.

 

Ovistorna

Az ovis torna 3-6 éves gyereknek szóló zenés készségfejlesztő mozgásóra mondókákkal, énekekkel, játékokkal, ahol az ovisok mozgalmasan és tartalmasan tölthetik el az időt hasonló korú társaikkal.

Az ovis torna remek terep a mozgáskoordináció, az egyensúlyérzék, a ritmusérzék fejlesztésére, a kúszásos, mászásos feladatok pedig elősegítik a térben való tájékozódás fejlődését. Ez az a kor, amikor ezek a készségek, képességek a legjobban fejleszthetők. Fontos, hogy a gyerkőcöket már egész kis korban rávezessük a helyes testtartás fontosságára, és hogy mindez olyan formában történjen, hogy az a korosztályuknak megfelelő nyelvezetű legyen, a foglalkozásokat élményként éljék meg, miközben játszva tanulnak.

A foglalkozásokon számos eszközt használnak a gyerekek. Ilyenek pl .a gyerekek termetéhez igazodó méretű óriáslabdák, vagy a multiaktív félgömb, mely azon túl, hogy az egyensúlyérzéket fejleszti, megelőzi a lúdtalp kialakulását és segíti a lábboltozati problémák megelőzését. A mászó alagút szintén közkedvelt eleme a foglalkozásoknak.

És ha neked is kedved szottyanna mozogni egy kicsit, amíg gyermeked szerdánként 18 órától tornázik, a Stúdió másik tornahelyiségében ugyanebben az időpontban Pilates órán vehetsz részt!

Az órát fiatal, szakképzett rekreációs gyermekprogram szervező, gyermekanimátor és sportedző tartja. A kis létszám garantálja, hogy a foglalkozás vezetője minden gyermekre maximálisan odafigyelhessen.

Előzetes bejelentkezés szükséges a http://salsacubanismo.com/booking/index.php webcímen a megfelelő órára kattintva.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés szükséges, KIZÁRÓLAG online:   E-mail: info@legyfitt.hu

Cím: Légy Fitt Női és Gyermek Torna Stúdió

 weboldal:  www.legyfitt.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Légy Fitt
Cég
Légy Fitt Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1071 Budapest, Dembinszky u. 44.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére