Mai­Kupon

Kategóriák

Gyermek hajvágás akció a Pinkie Beauty Szépségházban, most 1.090 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ápolt és a divatos frizura ugyanolyan fontos a gyermekek világában, mint a felnőtteknél! Viszont ha otthoni körülmények között szeretné valaki levágni gyermeke haját számolnia kell azzal a kellemetlen lehetőséggel, hogy a frizura nem igazán úgy sikerül, ahogy azt gyermekünk és mi megálmodtuk. Bízza ezt profi szakemberre. Igényes környezetben, kiváló szakember vár minden gyermeket egy vidám hangulatú szalonban a Ráday utcában!Ha már Te is próbáltad korábban levágni gyermeked haját, akkor biztosan nagyon jól tudod, hogy ez nem is olyan könnyű feladat. Folyton izeg-mozog, forgatja a fejét és előfordulhat, hogy sírva is fakad. Sajnos ezek a zavaró körülmények nagyban befolyásolhatják a végeredményt!

 

A Pinkie Beauty Szépségház fodrásza nagy szakértelemmel és hatalmas türelemmel várja a hajvágás előtt álló gyermekeket, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. december 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A gyermek hajvágás 8 éves korig maximum vállig érő hajig vonatkozik.


Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-501-2989. A beváltás helye a Pinkie Beauty Szépségház. Időpont foglaláskor a kupon kódot meg kell adni! A szolgáltató 5 perc kését tud elfogadni, különben elvész a szolgáltatás! Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudják megtenni! 

 
 
Cím: 1092 Budapest, Ráday utca 31. Manga Cowboys étterem melletti utcába kell bejönni, és az utca végén, a Thai masszázs szalonnal szembeni utcában  található a Pinkie Szalon. 

 

1 kupon vásárolható saját részre 1 ajándékba. A szolgáltatás 1 alkalommal vehető igénybe, aki járt már kuponos akcióval a fodrászatban arra nem vonatkozik az ajánlat. 


Nyitva tartás: hétfő-péntek 10-20-ig, szombat előzetes bejelentkezés alapján. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pinkie Beauty Szépségház
Telefon
Szolgáltatás helye
1092 Budapest, Ráday utca 31.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére