Mai­Kupon

Gyógy,- sport,- vagy svédmasszázs?
Te döntöd el, melyikkel kényeztessen egy profi masszőr!
60 perc gyógyulás,lazulás,frissülés sóbarlangban most 5.500Ft helyett mindössze 1.990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tapasztald meg egy 24 éves múlttal rendelkező,7 évet Bécsben reumatológiai klinikán dolgozó masszőr profi tudását, hozzáértését!  Ennél olcsóbb már nem lehet!!! Ráadásul mindez sóbarlangban!  
Svédmasszázs.


E masszázs intenzívebb a klasszikusnál. A masszőr mozdulatai erősek, mélyen, olykor egészen a csontokig hatnak a szövetekre. Ezen kívül ezt a masszázst nem a nyirok áramlással azonos, hanem ellenkező irányban végzik.Öt alapfogását kombinálva felfrissíti a szervezetet, fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - pl. stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.


Gyógymasszázs

A gyógymasszázs a test felületén, meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus és bioelektromos inger, melyre kialakuló válaszreakció a fizikai gyógyulás. Az ember testét érő manuális mechanikai behatások részben közvetlenül, részben közvetve (neurohormonális úton) befolyásolják a sejtek és szövetek működését, elsősorban lokálisan (nedvkeringés, izomtónus), de távoli a szervekben is (zsigerek, központi idegrendszer). A test azon szegmentumain alkalmazzák, amelyek idegi összeköttetésben állnak a belső szervekkel. A nyakizmok masszázsát migrén vagy magas vérnyomás esetén, a 7-8. csigolya magasságában végzett gerincmasszázst a gyomor, míg a keresztcsont és farpofák masszázsát a nemzőszervek funkciójának javítására használják.


Sportmasszázs


Nyugati hagyományokon alapuló masszázstechnika, hiszen kimondottan a test fizika szinten való gyógyítására, kezelésére használjuk. A technika lépései nagyban hasonlítanak a svédmasszázshoz, de attól ez egy jóval intenzívebb, erőssebb masszázs technika. Ezen változat igen elterjedt, hiszen nőknek, férfiaknak egyaránt ajánlható, amennyiben fizikai kondíciónkat akarjuk javítani, erősíteni. A sportmasszázs kezelése során a masszőr erős, dörzsölő, gyúró, ütegető fogásokat alkalmaz, leginkább a mélyizomzatot célozza meg. A sportmasszázsnak rengeteg egyéb más jótékony hatásai is vannak. Nyugtató hatással van, csökkenti az izomgörcsöket és a merev izmok okozta fájdalmakat, tökéletes lezárás sporttevékenységek után, vagy ülő munkát végzőknek. Csökkenti az izmok duzzanatát, és a sportsérülések utáni gyógyulási időt. 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Az ajánlat tartalma

1 órás teljes testmasszázs az általad választott masszázs típusok közül.


Időpont egyeztetés szükéges: Jahimek Gábor 20/296-1710


A masszázs augusztus 21-től az V.ker. Párizsi u. 6/b-ben történik!


Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére.


A kuponnal rendelkezőknek a további kezelésekből is folyamatos kedvezményt biztosítok! (-36,5% azaz 3.500Ft)A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Jahimek Gábor masszőr
Cég
Fire&Tire Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1163 Budapest, Galgahévíz utca 2
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére