Mai­Kupon

Kategóriák

Gyógyító masszázsok az egészségért: thai tradicionális, ill. thai olajos vagy svéd vagy lávaköves masszázs, vagy thai láb ill. tradicionális shiatsu: 60 perces:
6 000 Ft helyett 2 200 Ft-ért a belvárosban. Ajándék kupon!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Használja télen is a masszázsok gyógyító erejét, hogy az egészség tovább megmaradjon! Ezzel a kuponnal többféle 60 perces masszázs közül választhatsz. Ajándéknak is hasznos ez a kupon. Mindez elérhető a belvárosban, kellemes környezetben.A masszázsokról:

  •  Svédmasszázs, ami dinamikusan frissít
  • Thai tradicionális masszázs ami ellazít
  • Thai olajos masszázs, ami újjáéleszt
  • Shiatsu masszázs, ami egyensúlyba hoz
  • Lávaköves masszázs, ami feltölt

 

A gyógyító masszázsok az egészségért!

 

Svédmasszázs

 

A klasszikus svédmasszázs az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat. Hatásai csökkenti a hát- és gerincfájást, fokozza az anyagcserét, ezáltal segíti a test méregtelenítését, kedvezően befolyásolja az emésztést. Élénkíti a vérkeringést, bőrünk visszakapja ruganyosságát. Frissít, kondicionál, oldja a stresszt, segít megszüntetni az alvászavarokat. Csökkenti a fejfájást, és általában a fájdalmat. Gyorsítja a sérülések utáni felépülést.

 

Javasolt: reumás megbetegedéseknél, mozgásszervi problémák esetén, ortopéd betegségek kiegészítő kezelésére, rándulások, görcsök és húzódások kezelésére, szívpanaszok és magas vérnyomás kezelésére, tartáshibák korrigálására, izommerevség feloldására, légzési problémák és pszichoszomatikus betegségek gyógyítására.

 

Thai olajos masszázs

 

A Thai olajos masszázs keveréke a thai és a nyugati masszázstechnikáknak. Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot. A vendég hangulata és igénye szerint aromaolajokkal, terápiás módszerrel történő masszázs. Az aroma olajok megválasztása attól függ, hogy mi a célunk a masszírozással. Az olajok gyógyító, lazító hatása akkor érvényesül igazán, ha a masszázst követően pár óráig nem zuhanyozunk le. Az illatanyagok rezgéssugarakat bocsátanak ki magukból, amelyek közvetlenül is terápiás hatással vannak ránk. A masszázs különleges mozdulatait szintén a thai energia-pályákon végezzük. Finom apró mozdulatokkal történik a masszázs. Páciens a masszázs végére relaxált lesz..

 

Thai tradicionális masszázs

 

Tradicionális száraz masszázs, amely alatt a páciens könnyű vászon vagy pamut ruhát visel. A masszírozás földön történik. Nyújtó gyakorlatokat is tartalmaz, bár nem az izmokra hat. Nemcsak tenyérrel és ujjhegyekkel, de térdel, talppal és könyökkel is masszírozunk. Az energiablokkok felszabadításával helyreáll a test harmóniája, aktivizálódik öngyógyító ereje, erősödik az immunrendszer, megszabadulsz a feszültségektől, könnyűnek, felszabadultnak érzed magad. A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs nem az izmokat dolgozza meg, hanem elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. Ha az ember egészséges, az életenergia akadálytalanul áramlik, viszont ha elzáródik, az energiaáramlás zavara hosszabb távon különböző betegségeket okoz. A nyújtó-feszítőfogásokkal valamennyi ízületet és izomcsoportot átdolgozunk, megszüntetjük az ízületekben lévő energiablokkokat. A masszázs lényege, hogy a különböző testrészek gyúró, simogató, nyomkodó, kezelésével a szervezetben olyan ingereket váltunk ki, amelyek a betegségeket, fájdalmakat képesek megszüntetni, de legalábbis enyhíteni. Hatóterületei az izmok, az ízületek, a kötőszövet, a vegetatív idegrendszer, a belső szervek, a vérkeringés, az energia vonalak és az energiapontok.

 

Shiatsu masszázs

 

A shiatsu (siacu) a hagyományos keleti gyógyászat tudására és tapasztalataira épülő alternatív gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának,  különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze.   A shiatsu az energiapályák mentén tenyér- vagy ujjnyomással hozza mozgásba az energiát, illetve egyéb masszázstechnikákat is alkalmaz. A shiatsu az embert testi, lelki, szellemi egységben látja. A kezelés közben az egészleges érzékelésen és az érintésen alapuló támogató kommunikáció valósul meg. A kezelés az egész testet érinti, vékony pamut ruhában történik, és különleges, kellemes élmény.

 

Lávaköves masszázs

 

A meleg kövek nyugtató-pihentető hatásúak. Olyan alternatív masszázsfajta, amely az AYURVEDA filozófia alapján pozitív energia bevitellel a csakrapontokra irányul. Mivel főleg meleg terápia, így a hőhatáson keresztül az izmok és az ízületek lazítására és a reumás betegségek gyógyítására szolgálhat. Természetesen ez a kezelés nem önálló gyógyterápia, más kezelésekkel együtt szükséges alkalmazni. Rendkívül jó depresszió és stressz oldó hatású.

 

A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti a bioenergia-áramlást, a stressz oldással párhuzamosan javítja a közérzetet. Célja az ízületekre és a csakrapontokra helyezett meleg kövek energiájának átadása.  Segíti az érzelmi feszültségek oldását, a szellem és a test kapcsolatának egymáshoz való viszonyát. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, enyhíti az álmatlanságot, lazítja az izmokat, és növeli a spirituális ellazulást.

 

 Thnti a vérkeringést.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges: 20/9958500

H-P: 9- 20

Ha nem veszi fel a kezelő, küldj sms-t.

vagy irj e-mailt: andreasmasszazs@gmail.com

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nanszák András
Cég
Wady Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére