Mai­Kupon

Kategóriák

Gyógynövényes fülgyertya kezelés! 1 pár (mindkét fülre) fülgyertyázás ingyenes konzultációval 4.000 Ft-ért 8.000 Ft helyett a Nadi Egészség Centrumban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

 

Sokszor hallottál már a fülgyertyázásról, de még nem merted kipróbálni? Akkor ne habozz tovább és gyere el a Nadi Egészség Centrumba, ahol tökéletes biztonsággal kipróbálhatod  a jótékony hatásait.

A fülgyertyázás és testgyertyázás gyógynövényes és gyógyolajjal átitatott tölcséres, hengerkúp alakú méhviasz gyertyával történik. A méhviasz és a gyógynövények külön-külön is gyulladáscsökkentő hatással bírnak, az illóolajak pedig tovább fokozzák a gyógyhatást.
Gyógynövényes  fül-, és testgyertyák minden korosztálynak!

A fül-, és testgyertyázás nem klinikailag igazolt tudományos módszer. Hatását több, nagy gyógyászati múlttal rendelkező népcsoport tapasztalta meg. Közülük a terápiás gyertyázás kapcsán a legismertebbek a Hopi és Navaho indiánok. Ezt az ősi tudást elevenítjük fel a jelen kor lehetőségeinek alkalmazásával és tapasztalatokkal kiegészítve.

A terápiás gyertyázás egy lágy, mellékhatástól mentes módszer, mely otthon, házilag is alkalmazható. Hatásos része a tudatos öngondoskodásnak. Az idő elmegy, és nem eljön. A problémákat könnyebb megelőzni, mint a betegségeket kezelni. A gyertyázás minden korosztály számára használható terápiás módszer (5 napos kortól), a használati utasítás betartása mellett.  A gyertyák alap hatásmechanizmusa a vákuumszívó-, és hőhatás, melyek finom masszázshoz hasonlatosak a sejtek számára. Fizikai és energetikai szinten egyaránt elindítják a változást a szervezetben. Gyorsítva a regenerációs és harmonizációs folyamatokat.

A kezelést követő változás pl.: a NELSON SCIO biorezonanciás készülékkel mérhető, hangterápiával felerősíthető a tisztulási folyamat!.

Tapasztalataim alapján a fül-, és testgyertyákkal a következő területeken érhető el pozitív változás:

Fájdalomcsillapítás:

-          fejfájás (az okot meg kell keresni!)

-          fogfájás (csak tüneti kezelés az orvosi segítségig)

-          menstruációs görcsök – javítja a kismedence vérellátását

-          fülfájás – mérlegelni kell, hogy fülgyertyázás, vagy a fülcimpa mögött testgyertyás kezelést alkalmazzon

-          balesetek, műtétek, szülés utáni fájdalom csökkentése, tisztulási és regenerációs folyamatok gyorsítása, izom feszültség, izomcsomók oldása

-          feszült, izgatott, ideges állapotok oldása, pánik, félelem csökkentése

-          kisebb ciszták felszívódásának elősegítése (lelki oka is lehet a kialakulásnak)

Méregtelenítés, szervek működésének harmonizálása, javítása pl.:

 Vese – hólyag: hidegben dolgozóknak, felfázásos, hurutos, gyulladásos panaszok esetén (folyadék: víz – gyógyteák fokozott fogyasztása)

Epe – máj: vegyszerekkel, kozmetikumokkal töményen érintkezőknek,  máj méregtelenítése, salaktalanítása, epetermelés serkentése, hatással lehet a kezelés vérnyomás problémára, koleszterinre, emésztési bántalmakra.

Tüdő – vastagbél: munkájuk során vegyszerek, por, szösz, apró hajszálak belégzésére kényszerülő emberek számára megelőzési célzattal, légúti panaszok enyhítésére, székrekedés-, hasmenés megszüntetésére, immunrendszer erősítése céljából.

Gyomor – lép: a befogadás elősegítése, az emésztési folyamatok támogatása – kisbabáknál is, náluk első alkalom után figyelni kell, hogy nem alakult-e ki méhviasz érzékenység. A lép funkció támogatása segítheti a fogantatást.

A fül-, és testgyertyás kezelés önállóan és beépítve más terápiás eljárásokba (akupresszúra, masszázs, kineziológia, reflexológia, szemtréning stb.) számtalan területen és probléma esetén segítség lehet.

Tapasztalatok bizonyítják, hogy állatok kezelésére is alkalmazható eljárás – a tűz ellenére is.

A terápiás gyertyázás nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást és kezelést! Otthon mindenki saját felelősségére használhatja!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. augusztus 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Facebook: NADI Egészség Centrum

Cím: 1064 Bp., Podmaniczky utca 73. 4 kapucsengő

Bejelentkezés szükséges! +36 20 500 2459  Margitai Enikőnél               

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
NADI Egészség Centrum
Cég
MARBEN Trade Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Podmaniczky u.73.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére