Mai­Kupon

Gyógypedikűr: benőtt köröm- és bőrkeményedés-, tyúkszem (fájdalommentes) eltávolítással, sarokkezeléssel: 3 000 Ft helyett most csak 1 500 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy alapos pedikűr általában is jól jön szinte bármikor, de ha már kialakult valamilyen problémánk (pl. benőtt köröm, tyúkszem vagy sarokrepedés), akkor feltétlenül profi segítségre van szükség. Erzsébet tapasztalt szakember ezen a területen, hiszen sok éve ápolja hölgyek-urak lábát nagy odafigyeléssel és alapossággal.Mindenkivel előfordul, hogy kisebb-nagyobb problémákkal kell szembenéznie a lábápolás terén. Nem is csoda, hiszen képzeljükcsak el, szegény kis lábaink micsoda terhelésnek vannak kitéve nap mint nap…

Problémás a talpad/sarkad? Benőtt a körmöd? Repedezett a sarkad? Bőrkeményedéses? Esetleg még egy kellemetlen tyúkszem is illetlenkedik rajta? Íme a tuti kupon ezekre a problémákra!


A kupon nem tartalmaz gombás láb kezelését!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70/ 9460440 Erzsi

H-P: 9- 19

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mirage Szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Lovag utca 12/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére