Mai­Kupon

Gyógypedikűr, Benőtt köröm- és bőrkeményedés-, tyúkszem (fájdalommentes) eltávolítással, sarokkezeléssel, masszázzsal -térdig! 2 800 Ft helyett csak 1 100 Ft-ért, a csodás lábakért, a kényelmes járás jegyében, Újpesten.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A lábápolás során mindennapos probléma a sérült, deformált és gombás köröm. Ennek elkerülése érdekében az otthoni lábápolás mellett nagyon fontos a pedikűrös hozzáértő kezelése.  A kezelés tartalmaz 10 perces lábmasszázst is. Tedd ezzel a kuponnal kényelmessé a cipőid viselését, a lábad közérzetét.Mivel a lábkörmök hónapokig vastag cipőbe vannak zárva, ezért gyakran szárazak és töredezettek valamint a köröm megkeményedik. Idősebb embereknek a vérellátás ingadozása valamint cukorbetegség következtében megnő a gombásodás veszélye is, mely a pedikűrös által rendszeresen végzett kezeléssel megelőzhető.

Kihagyhatatlan a téli időszakban,mert:  

  • A fájdalmas bőrkeményedések és benőtt lábkörmök eltávolítása rutin feladat egy pedikűrös számára.
  • A gyógypedikűr nem csodamódszer, de nem is felesleges fényűzés. A műszerrel végzett pedikűr maximálisan kímélő, az elszarusodott bőr eltávolításának természetes módja. Ráadásul a helyesen végzett reszelés lassítja a bőr növekedését és a bőrkeményedés kialakulását. Ez az eljárás más szempontból is kíméletes, s a benőtt körmök tekintetében pedig egyszerűen pótolhatatlan.
  • A meleg paraffinos ápolás jótékony hatással van a bőrre, az ízületekre, a körmökre. Alkalmazásának az alapja az, hogy a paraffin rendkívül jó hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet, tágítja a pórusokat, ezáltal lehetővé teszi a bőrtápláló hidratáló krémek tökéletes felszívódását.
  • A száraz, repedezett, durva bőr a kezelés hatására puha, bársonyos, rugalmas lesz. Ősszel és télen a bélelt, gyakran műanyag lábbelikbe zárt lábakra különösen jótékony hatással van.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:  06-20-774-7628

H-P: 9-20

Sz: 10-16

Okt 1 től: V: 10-15

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szoli Szalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1043 Budapest, Erzsébet utca 27
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére