Mai­Kupon

Kategóriák

Gyógypedikűr bőrradírral, bőrkeményedés,- benőtt köröm,- tyúkszem fájdalommentes eltávolítása 3.500Ft helyett 1.750Ft az Örs vezér térnél!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A gyógypedikűr, az esztétikai pedikűrrel szemben a lábápolásnak az az egészségügyi része, amikor eltávolítunk egy benőt körmöt, tyúkszemet, vagy egyéb problémákat oldunk meg, hogy megszünjenek a fájdalmak. A lábápolás egyik legfontosabb része a láb gyógypedikűrös ápolása, amikor a problémás lábak fellélegezhetnek.Tyúkszem

A tyúkszem a láb egyik leggyakoribb elváltozása. Leginkább az idősebb korosztályt, azon belül is a hölgyeket sújtja. A tyúkszem hámmegvastagodása védi a csontot az ismétlődő mechanikai nyomás és dörzsölés ellen. A megvastagodott hám a bőr alatt egy kúp alakú magban végződik, amely nyomja az idegvégződéseket és kínzó fájdalmat okoz. A tyúkszem kicsi, élesen határolt, központi szarucsappal rendelkező, megvastagodott csomó. A talpi vírusszemölcstől kell elkülöníteni. A tyúkszemnek két gyakrabban előforduló típusa van

Benőtt köröm

A benőtt köröm okai között leggyakrabban a láb boltozatainak süllyedése miatt az "összetorlódó" ujjak egymásra kifejtett nyomása, szűk cipő, valamint a nem megfelelő pedikűr szerepel.

Bőrkeményedés

A bőrkeményedésnél felszaporodik a szaruréteg, vagyis az inger hatására gyorsabban termelődő, majd elhalt bőrsejtek rétegződnek egymásra. Ha annyira megvastagszik ez az élettelen bőr, hogy merev lesz, könnyen bereped. Ez magában is fájdalmas lehet, ha eléri az élő idegek is tartalmazó réteget, de akkor a legveszélyesebb, ha baktériumok kerülnek bele vagy egyéb kórokozó (például az orbánc baktériuma) fertőzi meg. Ilyenkor fájdalmas gyulladás alakul ki. Ebben az esetben már nem tanácsos az otthoni kezeléssel kísérletezni, mielőbb szakemberhez - gyógypedikűröshöz - kell fordulni vele. Legjobb persze rendszeres, gondos lábápolással, odafigyeléssel megelőzni ennek a kellemetlenségnek a kialakulását.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. szeptember 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges!

 

Pásztor Irén:  20/545-86-98.

 

Cím: 1106 Bp. Fehér út 3. Cédrus Piac I.em.

 

Bármennyi kupon vásárolható!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Jakab Fodrász Kft.
Cég
Díva Szalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1106 Budapest, Fehér út 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére