Mai­Kupon

Gyógypedikűr + géllak: SHELLAC-al! Egyedüli tartós lakk, amit otthon is le tudsz oldani ! 6 700 Ft helyett 3 100 Ft-ért a belvárosban. AJÁNDÉK KUPON!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A lábápolás során mindennapos probléma a sérült, deformált és gombás köröm. Ennek elkerülése érdekében az otthoni lábápolás mellett a pedikűrös hozzáértő kezelése is nagyon fontos. Mivel télen a lábkörmök hónapokig a vastag cipőbe vannak zárva, ezért gyakran szárazak és töredezettek, a köröm megkeményedik. Egészségügyi azaz gyógypedikűr, és esztétikai pedikűr. +  tartós gél lakkozás. A gyógypedikűr, az esztétikai pedikűrrel szemben a lábápolásnak az egészségügyi része, amikor eltávolítják a benőtt körmöt, tyúkszemet, vagy egyéb problémákat oldanak meg, hogy újra fájdalom nélkül élhess. A lábápolás egyik legfontosabb része a láb gyógypedikűrös általi ápolása!  A általa rendszeresen végzett kezelésekkel a problémák megelőzhetőek, miután kialakultak, orvosolhatóak.
Tégy egy lépést az egészségért hiszen 
a vérellátás ingadozása, valamint a cukorbetegség következtében is megnő a gombásodás veszélye, de pedikűrös által végzett kezeléssel mindez megelőzhető.

A gél lakkozás shellac-la, ami leodlható,akár otthon is!!! Tartós, és egy olyan új technológia, mely egyszerű, viszont a zseléhez hasonló tartósságú, így akár 4 hétig is tartós maradhat, bár ez függ kezünk igénybevételétől is. Karc s kopás mentes!

Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény; a vendégnek nem kell rá vigyáznia, mint a lakkra.

 A GÉL-LAKKOT azok is nagyon szeretik, akik eddig csak azért hordtak műkörmöt, mert szerették volna, hogy mindig ápolt legyen a kezük, de nem volt más lehetőségük.

A köröm kinézete lehet hasonló a műkörömhöz, vagy lehet olyan, mint a lakkozott köröm. Nincs megvastagodás, nincs magas C ív, az elegáns természetes köröm kinézetét kelti, mégis tartósan szép, és persze erősebb tartása van a körömnek a zselé tartalom miatt, mint a hagyományos lakkokkal.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 30 / 6884359 _Gabriella

H - SZ: 8-20

HA 24 órán belül mondja le a szolgáltatónál az időpontját, elveszíti a megvásárolt kupont!! 

A szolgáltató meglevő vendégei a kupont nem válthatják be a szolgáltatónál!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Horváth Gabriella
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky utca 11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére