Mai­Kupon

Gyógypedikűr kezelés a Jászai Mari tér közelében, a Szépítők Házában frissítő talpmasszázzsal! Tyúkszem, bőrkeményedés, benőtt köröm, repedezett sarok? Megoldjuk problémáit, most 1750 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gyógypedikűr, az esztétikai pedikűrrel szemben a lábápolásnak az egészségügyi része. Az eljárás során eltávolításra kerülnek a benőtt körmök, tyúkszemek és a sok fájdalmat okozó bőrkeményedések. A láb az eljárás során szinte teljesen megújul és hatására csökkenhetnek a vendégek  panaszai, fájdalmai, a problémás lábak szinte fellélegezhetnek az egy órás kezelés után. 


Az eljárás kb. 1 órát vesz igénybe. A frissítő talpmasszázs lábanként 5-5 perces szolgáltatást tartalmaz.A lábaink ápolása sokszor háttérben szorul és csak akkor jövünk rá, hogy mennyire fontosak ezek a testrészeink is, ha kellemetlen fájdalmat okozz egy tyúkszem, vastag bőrkeményedés vagy a benőtt köröm. A gyógypedikűr segítségével ezeket a problémákat lehet kiválóan orvosolni!


A szolgáltatás során kezelik a benőtt körmök okozta problémákat, tyúkszemek okozta kellemetlenségeket! A kezelés során eltávolítják a bőrkeményedéseket és kezelik a repedt sarok kellemetlen tüneteit is! A végén pedig még egy frissítő talpmasszázst is kap a vendég, hogy lábai teljesen felfrissüljenek.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupont beválthatod a Szépítők Házában! Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-977-6411, keresd Évit!

 

A kupont készpénzre nem váltható és más kedvezményekkel nem vonható össze! Vásárlóként egy kupont vásárolhatsz, egyet pedig ajándékba.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szépítők Háza
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Hollán Ernô utca 44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére