Mai­Kupon

Kategóriák

Gyógypedikűr kezelés a zuglói Diamond Szalonban talpmasszázzsal! Tyúkszem, bőrkeményedés, benőtt köröm, repedezett sarok? Megoldjuk problémáit, most 1750 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A gyógypedikűr, az esztétikai pedikűrrel szemben a lábápolásnak az egészségügyi része. Az eljárás során eltávolításra kerülnek a benőtt körmök, tyúkszemek és a sok fájdalmat okozó bőrkeményedések. A láb az eljárás során szinte teljesen megújul és hatására csökkenhetnek a vendégek  panaszai, fájdalmai, a problémás lábak szinte fellélegezhetnek a egy órás kezelés után. 


Az eljárás kb. 1 órát vesz igénybe. A talpmasszázs lábanként 5-5 perces szolgáltatást tartalmaz. A lábaink ápolása sokszor háttérben szorul és csak akkor jövünk rá, hogy mennyire fontosak ezek a testrészeink is, ha kellemetlen fájdalmat okozz egy tyúkszem, vastag bőrkeményedés vagy a benőtt köröm. A gyógypedikűr segítségével ezeket a problémákat lehet kiválóan orvosolni!


A szolgáltatás során kezelik a benőtt körmök okozta problémákat, tyúkszemek okozta kellemetlenségeket! A kezelés során eltávolítják a bőrkeményedéseket és kezelik a repedt sarok kellemetlen tüneteit is! A végén pedig még egy frissítő talp és vádlimasszázst is kap a vendég, hogy lábai teljesen felfrissüljenek.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont a szolgáltatóval az alábbi telefonszámon egyeztethető: 06/20-203-9179 vagy az alábbi e-mail címen: hudakadri11@gmail.com
Amennyiben a megadott időpontban nem veszi igénybe a kuponját és azt nem egyezteti le a szolgáltatóval, akkor a Diamond Szalon beváltottnak tekinti a kupont.


A szalon pontos címe: 1144 Budapest Vezér utca 71/C. (44-es kapucsengő). Nyitva tartás idő H-P: 08.00-20.00, Szombat: 08. 00-14. 00. A szalon kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel az Örs Vezér tértől, vagy személygépjárművel. A szalon előtt parkolási lehetőség biztosított.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Diamond Szalon-Zugló
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Vezér utca 71/c.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére