Mai­Kupon

Kategóriák

Gyógypedikür + lábmasszázs + bőrradírozás 60 percben:
3 500 Ft helyett 1 490 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Itt a finom meleg, tavaszias idő, lassan előkerülnek a télen elrejtett, elhanyagolt lábak. A pedikűr, a lábápolás, a szépségipari szolgáltatások között mostohagyermek! Természetes számunkra a fodrász, a kozmetikus stb., ám gyakran elfelejtjük,hogy a fejet bizony a láb hordja! A lábápolás nem pusztán esztétikai kérdés, sokszor csak akkor kapunk észbe, mikor fájdalmas elváltozások gyötörnek bennünket. Ám mindenre van megoldás, és mindent helyre lehet hozni; csupán közös együttműködésre van szükség, s kitartásra! Számomra kihívás a járás örömének visszaadása.A pedikűr menete:

A kényeztetés kellemesen meleg, áztatósós vízben való lábfürdővel indul, fertőtlenítést követően, bőrradírozással tesszük puhábbá, selymesebbé, kezelhetőbbé a bőrt.
Majd a problémásabb részek -bőrkeményedések, tyúkszemek, körömbenövések stb.- eltávolításával, kezelésével folytatjuk, mindezt -természetesen- fájdalommentesen!
A körmök rövidítése és formára reszelése után pedig elérkezünk a "fényponthoz", igazán kellemes, finom, hidratáló, krémes masszázzsal zárjuk a kezelést.

 

A masszázs térdtől lefelé van, talpra is kiterjedő. 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges: 70/3573441

Nem minden esetben tudom rögtön felvenni, akkor minden bizonnyal dolgozom, kérem próbálja meg később, akár a késő esti órákban, vagy hétvégén is elérhető vagyok.

Azon kedves vendégeim, akik kuponnal érkeznek hozzám, igény szerint további kedvezményekben is részesülhetnek. (manikűr, paraffinos kezelés)

H- SZ: 8-19

 

Visszeres lábnál a masszázs ellenjavallt, így nem végezhető. HA 24 órán belül mondja le az egyeztetett időpontot, a kupont elveszíti a második időpont módosításnál- a kupon beváltottnak tekintendő. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Albertné Kata
Cég
Lábak Kezek
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Weiner Leó utca 15
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére