Mai­Kupon

Gyógypedikűr, tyúkszem eltávolítással, olívás ápoló masszázzsal hölgyek és urak részére most akciósan 1290 Ft-ért 3500 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lábunknak, talpunknak és bőrünknek is vannak problémái. A gyógypedikűr sokoldalú kezelés sorozat, mely után a lábunk megújul, megszépül. Az elhalt hámsejtek, bőrkeményedések, tyúkszem, benőtt köröm eltávolításra kerülnek. A sarok repedezések eltűnnek és máris jöhet a nyitott szandálok, papucsok viselése.A kezelés egy kellemes lábfürdővel kezdődik, majd a vastag bőrkeményedések eltávolításra kerülnek. Az elhalt hámsejteket és a sarok repedezést lekezeljük, a tyúkszemet, benőtt körmöt eltávolítjuk. A körmöket formára vágjuk és reszeljük. A kezelés végén egy ápoló olívás masszázzsal felfrissítjük a talpakat és a lábat lábszárközépig alaposan átmasszírozzuk. A pedikűr során fertőtlenített, egyszer használatos szikével dolgozunk. Körömgomba vagy szemölcs esetén szakmai tanácsokkal látunk el. Kezd a tavaszt igényes és szép lábakkal.  Budapesten a VI. és XVI. kerületben várunk szeretettel!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható 2013 május 31-ig a következő szalonokban:

SzoliCity Szépségszalon ( VI. Podmaniczky u. 5. )

Mosoly Szépségszalon ( XVI. Szlovák út 130. )

Időpont egyeztetés szükséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Patainé Pásztor Blanka
Cég
PB. Sanothiel Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére