Mai­Kupon

Kategóriák

Gyógyulj nagyanyáink praktikáival, természetesen! 5 órás gyógynövény tanfolyam a Boszorkánymúzeumban 8.000 Ft helyett 3.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Érdekelnek nagyanyáink gyógyító praktikái? Készítenél saját krémet? Az erős gyógyszerek helyett kímélő gyógynövényeket használnál a mindennapokban?

Te sem szeretsz minden bajodra gyógyszereket szedni? Előnyben részesítenéd a kemikália mentes, tiszta, testbarát megoldásokat? Megtanulnád, mire jók és hogyan alkalmazhatók a gyógynövények? Olyan krémet használnál, amelynek minden hozzávalója természetes eredetű? Állítsd az egészséged, a szépséged és a belső harmóniád szolgálatába a gyógynövények erejét!

            A Boszorkánymúzeum szakértelemmel kalauzol a növények csodálatos és misztikus világába. Alaposan elmagyarázzák a legfontosabb gyógynövényeket, megismerheted hatóanyagaikat, megtudod, melyiket mikor használhatod és mennyi ideig érdemes alkalmaznod. Megtudod, mi mire jó és mi mire nem való. Keverhetsz saját krémet, melyben nincs kemikália, csak a természet tiszta ereje, készíthetsz tinktúrát, melyből néhány csepp segít majd a mindennapokban.

A tanfolyam 5 órás.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után időpontot a következő telefonszámon tudsz egyeztetni:  +36/20-618-5432A bejelentkezéshez a kuponkód szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Boszorkánymúzeum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1082 Budapest, Leonardo da Vinci út. 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére