Mai­Kupon

Kategóriák

Gyógyulj, töltődj a metamorf masszázs segítségével most 5000 Ft helyett most csak 2500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mindannyiunk életében vannak olyan időszakok, helyzetek, amikor átalakuláson kell keresztülmennünk, vagy magunkban szükséges valamit átalakítanunk fejlődésünk, továbblépésünk érdekében.
Életünk során különböző lelki hatások érnek, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén (csalódás, sokk, szeretetmegvonás, szégyen stb.). Sokszor nem is emlékszünk ezekre, de teherként cipeljük magunkban. Ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, amely kihat a tudatra, a mindennapi életre.
A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Ez a technika a gerinc reflexpontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Bizonyos területek energiahiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, a kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, és a keletkező energiahullám kilöki ezeket a gátakat. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken is.
A metamorf masszázs segít mind a három múlt síkon feloldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok feloldásában. Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk.

A metamorf masszázs részletes ismertetője:

A metamorf masszázs működése egy mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul. A lábakon, kezeken és a fejen történik a kezelés, kényelmes ruhában, speciális érintési módokkal.
Használata teljesen veszélytelen. Bárkin lehet alkalmazni: legyen az kisgyermek vagy aggastyán. Egészségi állapottól független, nem ütközik semmi másféle kezelési móddal (orvosi kezelés, pszichológiai kezelés, akupunktúra, energetikai kezelések, stb.), sőt rendkívül hatékony kiegészítője lehet ezeknek.


A metamorf masszázs segítsége:

A metamorf masszázs segít mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok feloldásában.

Használata a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedven hoz javulást.
Rendszeresen végezve átalakul a páciens: segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, frusztrációkat. Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni. A páciensnek megnő az önbizalma, az életbe vetetett hite, életkedve, vidámabb, jobbkedvű, optimistább lesz. Rendszerint megnő a jövőbe vetett hite, megváltoznak, - előnyére – a céljai, ezáltal az életkörülményei is kezdenek javulni – elengedhetetlenül.

„Mellékhatásként” a pszichoszomatikus tünetek, betegségek is rendbe tudnak jönni: rendszeres végtaggörcsök, tick megszűnése, kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbajra, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségekre, körömrágásra, autoimmunbetegségekre, szívritmus zavarra, rendszeres szívszúrásra, vérnyomás problémákra, (láb, test) izzadásra, szájszagra. Az állandóan hideg végtagok felmelegszenek.

A vese, máj, epe, emésztési gondok, ízületi problémák, rendszeres idegbecsípődések, csont- és fogproblémák, hajhullás, rendszeres megfázás, influenza, gyakori torok- és fülfájás szűnhet meg hatására.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. március 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos időpont egyeztetés ( 2014 február 20-ig ) szükséges a 0630/2017968-as telefonszámon!

A telefont kezelés ideje alatt nem tudom felvenni, ez esetben kérem, hívjon később.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Harmonia-Vital Egészségstúdió
Telefon
Szolgáltatás helye
1181 Budapest, Reviczky Gyula utca 16-20.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére