Mai­Kupon

GYÓGYULJON LAZÍTÁS KÖZBEN!
45 PERCES GYÓGYMASSZÁSZ + AJÁNDÉK KEZELÉS GERINCNYÚJTÓ GRAVITÁCIÓS TRÉNER VAGY FLABELOS KÉSZÜLÉKEN 5000Ft helyett 2000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A klinikai masszázsterápia, más néven GYÓGYMASSZÁZS, jelentős fontossággal bír a fizikoterápiás kezeléseken belül. Csodás módszerre épül, amellyel kiváló diagnózist állíthat fel a terapeuta a betegéről. Sokak számára az ellazulás, relaxáció nehéz feladat, mégis nagyon fontos, hiszen napjainkban a stressz egyre több panaszt és betegséget okoz. Az általános orvosokat 90 százalékban olyan stresszhez kapcsolódó panaszok miatt keresik fel, mint a fej-, hát- és nyakfájás, szem túlterhelés, gyenge koncentrálóképesség, szorongás, depresszió, ingerlékenység, harag, magas vérnyomás, kimerültség stb. A gyógymasszázs terápia nemcsak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is.
A gyógymasszázs aktiválja az idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.

A gyógymasszázs terápia segít tudatosítani a testben önkéntelenül fenntartott feszültségeket. Minél inkább tudatosodnak a test reakciói, annál gyakrabban fogja időben felismerni a feszültségek kialakulását, és így tudatosan megszabadulhat azoktól, még mielőtt kifejthetnék káros hatásukat a szervezetre.

*

A terapeutának mindig tisztában kell lennie azzal, hogy az egyént és annak állapotát összefüggéseiben kell látnia, mert a szervezetben minden összeköttetésben, kapcsolatban áll egymással. Például a megrándult bokájú beteg kíméli a sérült lábát, ezért csípő ízületeiben és a háta alsó részén megfeszíti az izmait. Így a hát izmaiban is megbomlik az egyensúly, ezért a kiegyensúlyozatlanság hatására megfeszülnek a nyakizmok is, amelyek fejfájást okozhatnak. Csupán a nyakizmok kezelése nem fogja megoldani a problémát, mert a fájdalom és a deformitás más pontból ered, tehát nem helyi problémáról van szó.

A testünk lágy szövetei érintésre képesek válaszreakciót létrehozni. A terapeuta az izmok felépítése és állaga alapján kezeli a beteget. Problémás esetben az izomrostok túlfeszülnek, csavarodnak vagy éppen túl lazák, elvesztették rugalmasságukat. A gyógymasszázs feladata, hogy ezeket a gondokat megszüntesse, ezáltal a vendég közérzetét, állapotát javítsa.A gyógymasszázs általános hatásai

A gyógymasszázs hatással van a vérkeringésre, javul a nyirok- és véráramlás. Kitágulnak a kapillárisok, felélénkülnek az anyagcsere-folyamatok, megnő az izmok teljesítőképessége. A légzés, pulzusszám, vérnyomás megváltozik, vércukorsszint csökken. Ingerlő gyógymasszázs fogások hatására fokozódik a szervezet aktivitása, míg a nyugtató gyógymasszázs fogások hatására ellazul, megnyugszik.

- Gyógymasszázs a krónikus fájdalom enyhítésére
Sok embernek kell sérülésekből vagy betegségekből származó krónikus fájdalmakkal élnie mindennapjait. A gyógymasszázs segíti a fájdalmat előidéző állapot megszüntetését, de önmagában is fájdalomcsökkentő hatású. A szakképzett masszőr olyan ingerületeket gerjeszt a szövetek érzékelő idegvégződéseiben, melyek ideiglenesen gátolják a krónikus fájdalmi ingerületek eljutását az agyba. Ezen felül az agyat endorfin (a test természetes érzéstelenítőjének) kiválasztására készteti, ami mesterséges gyógyszerek használata nélkül enyhíti a fájdalmat és a kellemesebb közérzetet biztosít.
- Gyógymasszázs az izmok jobb teljesítőképességéért
A gyógymasszázs közvetlen hatásaként csökken az izomfeszülés, fokozódik az anyagcsere és így növekszik az izmok rugalmassága és teljesítőképessége. A fáradt izmok gyorsabban regenerálódnak, állóképességük javul.
- Gyógymasszázs a pihetető alvásért
A napi stresszből származó feszültségek gyakran megzavarják az alvást, fáradtságot, ingerlékenységet és érzelmi kimerültséget eredményezve. Így csökken a tűrő- és állóképesség, ami az új nap kihívásaival való szembesüléshez szükséges.
A relaxációs gyógymasszázs ellazítja a feszült izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, ami a test ritmusának lelassulását idézi elő. Ennek következtében csökken a vérnyomás, lelassul a szívritmus, mélyebb és szabályosabb lesz a légzés és így megteremtődnek a pihentető alváshoz szükséges feltételek.
- A gyógymasszázs javítja a bőr állapotát
A nap, a rossz levegő, a hiányos, illetve rendszertelen étrend, valamint a természetes öregedés mind hozzájárulnak a bőr kiszáradásához, ráncosodásához és fiatalos jellemzőinek általános elvesztéséhez. A gyógymasszázs kitágítja a bőr kapilláris ereit, ezzel növelve a létfontosságú, sejteket tápláló anyagok felvételét, és felgyorsítja az ártalmas méreganyagok eltávolítását. A fokozott vérkeringés elősegíti a bőr megfelelő nedvességtartalmának biztosítását, megakadályozva annak kiszáradását és viszketését.

A legelterjedtebb nyugati masszázs fajta a svédmasszázs. Eredeti formája masszázs és testgyakorlatok ötvözete. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. E gyógymasszázs fajta fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. A masszázs során a vérkeringés és az emésztés javítása érdekében - a hagyományos módszer szerint - a páciensnek is el kell végeznie néhány testgyakorlatot, de e nélkül is kiváló hatást lehet elérni vele. A svédmasszázs csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Gyógymasszázs javallatai

 

 • Kimerültség, fáradtság esetén
 • Immungyengeség esetén
 • Izomláz, izületi betegségek esetén
 • Derékfájás esetén
 • Lúdtalp esetén
 • Balesetek rehabilitációs céljából
 • Végtagok fájdalma, Ödémásodás esetén
 • Fejfájás, migrén esetében
 • Gerincproblémák, betegségek esetében
 • Nehézlégzés esetén
 • Emésztési problémák esetén

Gyógymasszázs ellenjavallatai

 

 • Lázas állapotban
 • Nőknél havi vérzés előtt és közben
 • Fertőző betegségek, bőrbetegségek esetén
 • Trombózis (vérrög) fennállása esetén
 • Csontritkulás esetén
 • Rákos, daganatos megbetegedésekesetén
 • Krónikus gyulladások esetén
 • Epilepsziás beteg esetén
 • Súlyos pszichés betegségek esetében
 • Komoly szívbetegség esetén
 • Drogok és egyéb tudatmódosító szer szedése esetén

Milyen esetben forduljunk gyógymasszőrhöz?

 
 

 

 • Minden olyan esetben, amikor valamilyen komoly mozgásszervi problémával küzdünk pl.: Gerincproblémák, gerincferdülések, gerincsérv esetén
 • Izületi betegségek miatt
 • Vállfájás, könyökfájás, csuklófájás, csípőfájdalmak, térdfájdalmak és bokaízületi fájdalmai miatt
 • Továbbá különböző balesetek, műtétek utáni rehabilitáció céljából pl.: kartörés, lábtörés esetében is
 • Autóimmun betegek esetében pl.: SM (Sclerosis Multiplex)

A gyógymasszázs mellé kétféle kiegészítő kezelés közül választhatnak vendégeink, attól függően, hogy milyen jellegű problémával vették igénybe a gyógymasszázst.

A gerincnyújtó pad használatát azon kedves vendégeinknek ajánljuk, akik gerinc eredetű, ortopédiai jellegű problémával (nyak-, hát-, derékfájás, gerincferdülés, stb.) keresik fel szalonunkat, hiszen fájdalmaik enyhítésében nyújt gyors és hosszú távon is fenntartható segítséget a GRAVITÁCIÓS TRÉNER, mely a csigolyák gravitációs terhelésének irányát megváltoztatva fejti ki hatását.

Segít a megelőzésben, a gyógyulásban kortól, nemtől függetlenül bárkinek. Használatával hatásosan kezelhető a gerincferdülés, csigolyaproblémák, visszérpanaszok, lumbágó, valamint a hirtelen növekedés miatt kialakult testtartásbeli problémák.

Hatását a gerinc kíméletes széthúzása révén fejti ki. Kényelmes, fájdalommentes megoldás minden ízületi hát-, nyak, derékfájdalom enyhítésére.

A Flabelos gép használatát azoknak javasoljuk, akik különböző anyagcsere-működési zavarok miatt fordulnak hozzánk. Az alábbi esetekben nyújt hathatós segítséget:

 

 • Biztosítja a testnek a kellemes, de eredményes kardiovaszkuláris edzést
 • Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is!
 • Növeli az izmok munkabírását, az izmok erejét és tónusát
 • Megállítja a csonttömeg-vesztést,
  melyet főként a mozgás hiánya okoz
 • Javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít, javítja az egyensúlyérzéket, ami az idősebbeknek igen fontos!
 • Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitist, segíti a használóját a szép testtónus elérésében
 • Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint
 • Növeli a vér oxigén szintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban. Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt
 • Segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze

Ajánlatunk tartalmaz egy 45 perces gyógymasszázst és egy 15 perces ajándék kezelést vagy a gerincnyújtó gravitációs tréneren, vagy pedig a Flabelos készüléken.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Cím: 1073 Budapest, Erzsébet krt. 20. 7. kapucsengő

Elérhetőség: bejelentkezés szükséges – 06-70/6717402

Nyitva tartás: H-Sze-P: 14.00-20.00,   K-Cs-Szo: 8.00-14.00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kairo Masszázs
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1073 Budapest, Erzsébet krt. 20. 7. kapucsengő
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére