Mai­Kupon

Gyönyörű kezek és lábak, csodaszép körmök az igazi nőknek! Manikűr, és szuper tartós géllakkozás kézre és lábra: 7 700 Ft helyett fantasztikus áron: 2 300 Ft -ért, a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!"Kezét csókolom! "  Emlékszel még erre a régi köszönési formulára?
Vajon milyen az a kéz, amit legszívesebben csókolnak a férfiak, és amire legbüszkébbek az igazi nők? Hölgyeim, ahány nő, annyi kéz! 
Egy biztos, a jegygyűrű is jobban mutat a kecses női kacsókon,mint a beszakadt körmű, mosogatástól repedezett praclikon!

Lássuk, mit tehetsz azért, hogy kezeid, és körmeid minden körülmények között csak javára válljanak a Rólad kialakult összképnek! Fontos, hogy kacsóid ápolását olykor-olykor profikra bízd, hiszen a házimunka és a környezet káros hatásainak nyomait még a legjobb otthon használatos kencék sem tüntetik el.
Egy profi manikűr viszont valóban csodákra képes!


Miután a kacsóidat nőiesen hamvassá, bársonyossá varázsolja a szakember, a körmeidet pedig szépen íveli, következhet a körömlakkok Cadillacje! :-)
Azaz a tartós, életteli színekben pompázó, kiváló minőségű, igényes géllakk, amit minden profi használ. Természetesen a színt az egyéniségedhez mérten, Te választhatod ki! 
Nem véletlenül fogod imádni ezt a lakkot, hiszen ezerszer szebb, hibátlanabb és tartósabb az otthon használatosoknál. 


Olyannyira, hogy akár 3 hétig lepattogzás nélkül a körmeiden marad, és mindennap úgy fest, mint amit frissen festettek, azaz hibátlanul. Az is klassz, hogy abszolút tökéletesen fed. Száradási ideje minimális, így pikk-pakk ujjhegyig tipp-topp lehetsz!

 

A Szalonból kilépve kezeid úgy festenek majd, mintha soha nem dolgoztál volna velük, mi több egész életedben kesztyűt viseltél volna: Bársonyosan sima kacsók, szépen ívelt körmök, ragyogó lakk, elbűvölő összhatás.
Itt ugyanis igazi profik oldják meg helyetted a reszelést, polírozást, lakkozást... Azaz nem Neked kell bajlódnod a körömvágó ollóval, a reszelővel, a pacákban szétfolyó, lassan száradó lakkal. De nem ám!

Most már jöhet az a jeggyűrű! A meglévő pedig még szebben mutat majd megújult kacsóidon! ;-)

Kupon tartalma:
1 alkalmas kézápoló csomag

Pontos tartalma:
Manikűr
Tartós géllakkozás választható színben


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:30 / 5580807 Hermina

H-V: 9-21

Cím:Wadi Rum 1 szalon 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Wadi Rum 1 Szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére