Mai­Kupon

Kategóriák

Gyönyörű smink a nyaralásod alatt és után is! A nyaralásos fotókat mostantól büszkén mutogathatod, arcod ezzel a kuponnal mindig fotogén lesz: Sminktetoválás szemhéjra+ 1 ajándék: ápoló krém: 28 000 Ft helyett 5 990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Sztárok fotói bizonyítják, hogy a szemnek mekkora szerepe van az arcon. Ugye milyen jó lenne, ha neked sem kellene reggelenként a tükör előtt bajlódnod, csak mint a színésznők a filmekben, te is mindig tökéletes sminkkel ébrednél, még egy átbulizott éjszaka után vagy nyaraláskor a vizes programokon is? A kupon megvásárlásával most hihetetlen kedvezményes áron készítünk neked is ellenállhatatlan szemhéj sminktetoválást. A tetoválást Nagy Tímea kozmetikus készíti aki 12 éve  kozmetikus és 12 éve tetovál.A szolgáltatóról:

Tetoválást készíteni annyi, mint kihangsúlyozni a szépet és korrigálni a hiányosságokat. Természetes alapanyagú és bőrbarát festékekkel dolgozunk, emellett vendégeink a leggyönyörűbb színek közül választhatják ki a számukra megfelelőt. A végleges kontúr kialakítása után elkészült sminktetoválás 2-3 évig is tartósan viselhető. Szalonunkban a legjobb szakemberek dolgoznak azért, hogy minden vendég jó érzésekkel és elégedetten távozzon tőlünk.

Korrekció: 3 500 Ft ezzel a kuponnal.

Formák: felül vagy alul vékony és közepes vastagságú szemhéj kontúr.


Ez a smink bírja a vizet, az alvás okozta gyűrődéseket. Nem maszatolódik el, nem okoz kínos pillanatokat, mikor a tükröd nincs kéznél.

 

Mindig csinosan, party készen leszel ezzel a kuponnal- és hihetsz a tükrödnek: a sminked reggel és a vizes programokon is fent maradt:)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Tel: +36 (30) 438 67 63

H SZ P: 12- 19

K CS: 8 30- 14

Szombat: előzetes egyeztetés szerint


Web: http://www.flashi.hu/nagytimea/ 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Timcsó Kozmetika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1163 Budapest, Thököly út 10
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére