Mai­Kupon

Kategóriák

Gyönyörű smink alkalomra ( esküvő, szalagavató, stb.) alkalmi, nappali, vagy party smink: 6 000 Ft helyett 2 000 Ft -ért a belvárosban. Legyél Te a bál szépe egy hozzád illő,tökéletes, professzionális sminkkel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Legyél Te a legszebb profi sminkes segítségével, bármilyen partira, fotózásra, ballagásra vagy bálra is vagy hivatalos! Készíttess nappali, alkalmi vagy party sminket. A jó smink nem elfedi, hanem kiemeli, megeleveníti arcunk egyéni vonásait. Személyiségünktől függően a jó smink lehet visszafogott, komoly vagy játékos, drámai, vagy romantikus, természetes. Egy jó smink garantáltan a legjobbat hozza ki az arcodból.Ne bíbelődj a sminked kitalálásával és az ehhez szükséges anyagok és kellékek beszerzésével! Bízd magad egy profira, így megláthatod, hogy mit hoz ki belőled egy szakember és egyben less el pár trükköt is!

Ha pedig fontos, hogy az este folyamán Te legyél a legszebb, akkor végképp ne kockáztass! Egy biztos, ha az egyéniségedhez és az alkalomhoz illő sminkkel érkezel, Téged nem lehet nem észrevenni majd!

Egy szép smink mindenkit magabiztossá tesz! 

 

Ne csak a ruhádat válaszd ki nagy műgonddal,mert a kellő összhang a ruháddal lesz teljes!
Ahhoz ,hogy a" nagy napon" kellően magabiztos lehess,fontos kiemelni arcod igazi szépségét,hangsúlyozni a  tökéletességét elfedni hibáit,korrigálni asszimetriáit! A dekor kozmetikum kiválasztásánál fontos szempont,hogy igazodjon bőrünk színéhez,állapotához,szemünk színéhez,formájához és nem utolsó sorban személyiségünkhöz.
Mivel óra hosszákra(estére) készül,nagyon fontos,hogy kellően tartós is legyen,hiszen kellő önbizalmat,magabiztosságot csak a tökéletesen alapozott,eldolgozott és fixált smink adhat.
A dekorkozmetikumok felvitele előtt a bőrödet előkészítjük,letisztítjuk,tonizáljuk,krémmel hidratáljuk a tökéletes eredmény elérése érdekében.

Az ár nem tartalmazza:-próbasminket(1000ft)
                                 -műszempillák felhelyezését
                                 -strasszok,tollak, egyebek felrakását

Fontos!
Mivel a szallagavató bálokat általában pénteken és szombaton tartják,kérlek minél előbb jelezd az időpontod,hogy biztosan legyen helyed.Előfordulhat,hogy többen szeretnének jönni ugyanabban az időpontban,ekkor a telefonálás időpontja lesz a sorrend.
Sminkre fodrász előtt és után is jöhetsz,de abban az esetben,ha meg is mossák a hajadat,nem csak tűzik,akkor a fodrász utáni időpontot javaslom.

elkészítési idő kb.45-60 perc

 

 

A kupon a fent leírt ajánlatra érvényes, azaz egy smink elkészítésére, esküvői smink is kérhető, ez esetben a proba smink a helyszínen fizetendő, díja: 1 000 Ft.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Elérhetőség: 20/3689588

H-P: 9-20

Sz: megbeszélés szerint

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Wadi Szalon 1
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére