Mai­Kupon

Gyors és hatékony alakformálás! 3 alkalom cryolipolízis + presszoterápia most fantasztikus áron 14990 Ft-ért a Tiéd lehet 92940 Ft helyett. A 3 alkalmas kezelés mellé ajándékba 3*10 perc 3d vibro tréninget adunk!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kriolipolízis fagyasztás és presszoterápiás kezelés kettős hatása minden nő és férfi álma! Eltűnnek a zsírpárnák és újra fitt külsővel jelenhetsz meg. A kezelés sorozat után karcsú, feszes és rugalmas bőrrel távozol. Garantált csökkenés a csípő, popsi, comb, has, hát, oldalak területein. Egy ruha méret csökkentésnek örülnél? Szeretnél szűk felsőkben és pólókban vagy miniszoknyában járni? Gyere el és próbáld ki a kezeléseinket! Nem fogsz csalódni." A cryolipolízis azon alapul, hogy a zsírsejtek sokkal érzékenyebbek az energia elvonására mint a környező szövetek. A lehűtött zsírsejtek apoptózison - programozott sejthalál - mennek keresztül és lassan eliminálódnak, csökketve a zsírréteg vastagságát. " mondja Prof. Gerhard Sattler. M.D., a németországi Rosenpark Klinika alapítója.

A kriolipolízis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nemkívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásra és diétára ellenállnak. A zsírpárnákat eltünteti a hasról, oldalakról, hátról és egyéb testrészekről is. A technológia a kijelölt zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket úgy bontja le, hogy a környező szövetek nem sérülnek. Ez a hűtési folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik.

A presszoterápiás kezelés lényege, hogy az alacsony frekvenciájú áram stimulálja az idegeket, erősítik az izomzatot, szétbomlasztja a felesleges zsírpárnákat.

Egy kezelés során akár 700 kalóriát égetünk el fájdalommentesen. Kiválóan alkalmas narancsbőr ellen, méregtelenítésre és egyensúlyban tartja a női hormonokat is.

A 3D vibrációs gépünk segít a stressz és a depresszió leküzdésében, átmozgatja és ellazítja az izmokat. Hatékonyan egészíti ki a kriolipolízis és presszoterápiás kezelést.

Várlak szeretettel a SzoliCity Szépségszalonban a megújuláshoz.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges!

A kupon 2013 május 31-ig váltható be.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Primer Meat Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére