Mai­Kupon

Kategóriák

Gyors és látványos fogyás – célzott területről, akár 3 centi körméret csökkenés: 3 alkalmas 2 fázisú gépi zsírbontó kezeléssel most 7900Ft helyett csak 3600Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nem segít a fogyókúra? Nincs időd eleget mozogni? Veszítsd el velünk a zsírpárnáidat! Ha eddig még nem próbáltad, akkor itt az alkalom, hogy megtapasztald te is a kényelmes, és fájdalom nélküli fogyás élményét! A Déli Pályaudvarhoz közeli Greguss Szalonban most bomba áron kaphatsz egy összesen 6 lépésből álló kezelést, és akár 2 hét alatt láthatod a valódi eredményt. 

 

A kavitációs ultrahang és tripoláris rádiófrekvencia együttes jótékony hatásai: 

 - Segíti a nyirok és vérkeringést, javítja az anyagcserét, ezáltal segíti a fogyást

- Javítja a test védekező mechanizmusát

- Karcsúvá teszi a testet, hatékonyan formálja az alakot

- Erősíti a test szöveteit, feszesíti a bőrt

- Csökkenti a narancsbőrt, hatékony a nyúlási csíkok kezelésében

- Csökkenti a ráncokat, rugalmassá teszi a bőrt(1. lépés) Ultrahangos (kavitációs) rádiófrekvenciás zsírbontás

A legfrissebb kutatásoknak köszönhetően megszületett az a készülék, mely az ultrahang technológia legújabb generációja. A speciális frekvencián, 40.000 Hz-en működő ultrahang hullámok által keltett „kavitációs hatásnak” köszönhetően, egyedülálló módon képes a zsírsejtek bomlásának, „szétrobbantásának” előidézésére. 
A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, mely során a komputer-vezérelt nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ilyen módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt távoznak a szervezetből.

 

(2. lépés) Tripoláris rádiófrekvencia

A Tripoláris Rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a celluit és testformázás kezelésében, az öregedés ellen. A Tripoláris Rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram legalább három elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. Szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét, és a folyékony zsír kiválasztást. A kollagén rostok összehúzódnak – megfeszítve a körülötte lévő bőrt – azonnali hatást nyújtva. Rádiófrekvenciás kezelés: a rádiófrekvenciás fej által kibocsátott energia behatol a mélyebb zsírrétegekbe, a zsírsejtek mozgása felgyorsul,ezáltal felmelegszenek. A felszabadult zsírsejtek alkotórészei és a mérgek a nyirokrendszer a máj és a verejtékmirigyek segítségével ürülnek ki a szervezetből. A rádiófrekvencia: A fejlesztők hamar felismerték, hogy a már megsemmisített sejt tartalmát mihamarabb ki kell üríteni a szervezetből. Forradalmian új módszer tehát a rádiófrekvencia ultrahanggal kombinált alkalmazása. 

A rádiófrekvencia mintegy 0,5 MHz-el hatol a bőrbe, felgyorsítva ezzel a vér oxigén ellátottságát, a zsírsejt kiürülését. Az összetett kezelés kettős célt szolgál: egyrészt a más módszerrel nehezen csökkenthető zsírszövetet szétrombolja, majd annak tartalmát, és a nem megfelelő életmód következtében a szervezetben felhalmozódott anyagcsere-végtermékek távozását gyorsítja. Az alakformáló kezelések után a lebontott zsír eltávolítása azért is fontos, mert így elkerülhető, hogy a zsírsejtek újra felszívják a széttört méreganyagokat, és eredménytelen legyen a kezelés.

KIZÁRÓ TÉNYEZŐK: Láz, magas vérnyomás, nyombélsipoly, gyomorfekély, súlyos cukorbetegség, Várandós és szoptatás alatt lévő nők, menstruáció, has operációt követő három hónap

FONTOS SZABÁLYOK

  1. Ne egyen a kezelést megelőző egy órában. Naponta legalább 3,5-4 liter folyadékot, lehetőleg ásványvizet fogyasszon a kúra alatt

  2. Fogyasztótabletták szedése után 1 hónappal ne vegyen részt zsírbontó kezelésen.

  3. A kezelés kiegészítéseként kerülje a magas energia és zsírtartalmú, fehérje dús ételek fogyasztását, legalább aznap minimális szénhidrát bevitel ajánlott.

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához online (http://greguss-szalon.hu/idopontfoglalas) vagy telefonos bejelentkezés szükséges a 0670/ 395 8379-es telefonszámon!

Fontos, hogy már az első kezelés előtt legalább egy órával nem szabad enni!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Greguss Szalon
Weboldal
Szolgáltatás helye
1123 Budapest, Greguss utca 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére