Mai­Kupon

Gyors fogyás és zsírégetés! Szabadulj meg a narancsbőrtől és tartsd magad formában! 5 alkalmas 3D vibrációs tréning bérlet 15 000 Ft helyett, most 1 999 Ft, a Nyugati Pályaudvar közelében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Soha nem volt még ilyen könnyű! Rázd magad formába a Nyugati Pályaudvarnál 5 alkalmas vibrációs tréning segítségével! Ismerd meg a mozgás új dimenzióját!

A vibrációs tréning egy rendkivül hatékony edzésforma, mely kíméletes és hatékony is egyben. Alakformáló, méregtelenítő és cellulitisz-csökkentő kezelés egyben, most 5 alkalmas bérlet csak 1999 Ft! 

A vibrációs tréning során izmainknak akár 70%-át is átmozgathatjuk. Ezenkívül: jótékony hatással van a keringési rendszerre, hatékony a zsírégetésben, hatásos az izom lazításban, relaxációban, csökkenti a cellulitiszt. 

 Próbáld ki a vibrációs tréninget, ami az alakformálás, az izomerősítés és a méregtelenítés egészen új élményét nyújtja számodra! Ez a módszer egyszerre formálja az alakot, fokozza az ízületek hajlékonyságát, növeli az izomerőt, valamint erősíti a kardiovaszkuláris rendszert. 

És ha ez még nem lenne elég, hatásos a lazításban és a relaxálásban is, ráadásul csökkenti a narancsbőrt is. Egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódás is elérhető, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.

A módszer lényege, hogy a vibrációs tréner segíti az izmok reflexív összehúzódását ezáltal edzi, erősíti azokat. Más szóval: a vibrációk miatt az izom reflexíven ellenfeszül, intenzív ellenhatást fejt ki. Eközben testünk kimozdul egyensúlyából, így korrigálnunk kell, melynek során olyan kis izomcsoportok kapcsolódnak be a munkába, melyek egy földön végzett gyakorlatnál nem aktiválódnak, mivel abban az esetben stabilan állunk.

Fontos információ, hogy a vibrációs tréning során használt Fleurent típusú gépek ugyanazon az elven működnek, mint a Flabelos gépek! A vibrációs gép egy mozgásterápiás és alakformáló készülék. Az alakformálás mellett több betegség kezelésére és karbantartására is alkalmazható készülék.

Mivel kíméletes a testhez, az idősebb korosztály is nyugodtan használhatja. Egyik legnagyobb előnye a vibrációs tréningnek, hogy a 10 perces mozgás során nem kell levetkőzni, saját ruhában is könnyedén elvégezhetőek a különböző mozgásformák.

Különleges kiképzésének és működésének köszönhetően 10 perc alatt a vibrációs tréning segítségével körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhető el, különösebb megerőltetés nélkül!

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06-20-9788-146. A szolgáltatást Farkas Mártánál lehet igénybe venni, hétfőtől-péntekig az egyeztetett időpontban. 

A szolgáltató tömegközlekedéssel és személygépjárművel is egyaránt kiválóan megközelíthető, a Nyugati Pályaudvartól pár lépésre található. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Farkas Márta
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Nyugati tér 6. 1/1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére